Αχαΐα: Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτική σύμβουλο. Την κράτησαν όμηρο οι διαρρήκτες

Εφιαλτικές στιγμές έζησε πρώην δημοτική σύμβουλος στην Αχαΐα, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της και την κράτησαν όμηρο όλη τη νύχτα.

Οι πέντε δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της Πέμπτης (05.12.2019), περίπου στη 1.30 π.μ., και άναψαν τα φώτα! Στη συνέχεια ακινητοποίησαν τη δημοτική σύμβουλό και τον σύζυγό της και τους απειλούσαν με κατσαβίδι, ζητώντας να τους πουν πού είχαν λεφτά και κοσμήματα.

Οι διαρρήκτες έμειναν στο σπίτι όλη τη νύχτα, ψάχνοντας όλο το σπίτι, ενώ “ξήλωσαν” και το χρηματοκιβώτιο που περιείχε κειμήλια της οικογένειας. Όταν αποφάσισαν να φύγουν, τους άρπαξαν τα κινητά, τους έκοψαν το σταθερό τηλέφωνο ενώ άρπαξαν και το ρούτερ, ώστε τα θύματα να μην μπορούν με κανένα τρόπο να ειδοποιήσουν την αστυνομία και έτσι να φύγουν ανενόχλητοι.

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», δήλωσε η πρώην δημοτική σύμβουλος στο tempo24, αναφέροντας πως τους ζήτησε νερό. Της έδωσαν και τότε τους ρώτησε: “Γιατί μας το κάνετε αυτό;”. Και η απάντησή τους ήταν: “Δεν έχουμε να φάμε…”.

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης, η γυναίκα, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει όσα έγιναν.

Πηγή: Tempo24

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ