Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 40χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του


Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 40χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε την 31χρονη σύντροφό του στο Ηράκλειο οδηγήθηκε στη φυλακή.

Προηγήθηκαν στιγμές έντασης στα δικαστήρια Ηρακλείου κατά την μεταφορά του 40χρονου άνδρα στο Δικαστικό Μέγαρο σήμερα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα κατηγορείται, μετά την προθεσμία που είχε πάρει την Τρίτη.

Εκεί όμως βρίσκονταν μέλη και των δύο οικογενειών, με τους συγγενείς της 31χρονης να ξεσπούν στην είσοδο του 40χρονου.

Ευτυχώς η ένταση δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους αστυνομικούς να μεταφέρουν τον κατηγορούμενο στο γραφείο του ανακριτή.Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Το άγριο έγκλημα έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (28.11.2019) στην περιοχή του Μασταμπά όταν η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της.

Αρχικά ο θάνατος της 31χρονης είχε αποδοθεί σε άλλα αίτια ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε καθαρά ότι πρόκειται για δολοφονία.

Η άτυχη κοπέλα έφερε εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα από πολλαπλά χτυπήματα, υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, και ίχνη από προσπάθεια στραγγαλισμού στο λαιμό.

Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου ο 40χρονος, του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί αλλά ζήτησε κι έλαβε νέα προθεσμία για σήμερα καθώς όπως ανέφερε ο συνήγορός του, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, δεν είχαν λάβει ακόμη τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: cretapost.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ