Πάτρα: Διανομέας στολίζει γιορτινά το παπί σαν έλκηθρο, κάνει ντελίβερι τα Χριστούγεννα


Έρχονται Χριστούγεννα και ένα πολύ συγκεκριμένο παπί δεν πρόκειται φέτος να μείνει παραπονεμένο.Υποψηφιότητα για προαγωγή στη θέση του Άι Βασίλη κέρδισε με το σπαθί του (ή ίσως, με το παπί του) ένας Πατρινός ντελιβεράς. Παρότι η εργασία του κλάδου του είναι γεμάτη ένταση και άγχος, ο κ. Μιχάλης Νάτσικας

φαίνεται πως έκρινε ότι η περίοδος των γιορτών στην οποία μπαίνουμε αξίζει το κάτι παραπάνω.

Κι επειδή η στολή Άι Βασίλη είναι μπανάλ, έπρεπε να κινηθεί σε μία πιο πρωτότυπη κατεύθυνση. Άρα, αποφάσισε να κάνει ένα γιορτινό ολικό redesign του παπιού με διάφορα Χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, το οποίο πλέον έχει χριστουγεννιάτικα δεντράκια, γιρλάντες, γκι, φώτα LED και μερικά λούτρινα κουκλάκια στο μπροστινό μέρος. Επίσης, έβαλε και καμπανάκια ώστε να πατάει Jingle Bells στους οδηγούς που αργούν να ξεκινήσουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο οδηγός φαίνεται απίστευτα ενθουσιασμένος με την νέα όψη του οχήματός του, που είναι και το βασικό.Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, πολύ θερμή είναι και η αντιμετώπιση από τους πελάτες που βλέπουν ξαφνικά Χριστούγεννα στην πόρτα τους.

Είναι καλό πάντως που στην Πάτρα τυπικά δε χιονίζει, όσο κι αν θα πρόσθετε το χιόνι στο γιορτινό κλίμα που έστησε ο κ. Νάτσικας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ