Ο Μπόγρης επιστρέφει στην Τενερίφη.


Ο Γιώργος Μπόγρης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Προμηθέα Πάτρας και να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στην Τενερίφη όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Δεδομένη θεωρούν την επιστροφή του Γιώργου Μπόγρη στην Τενερίφη στην Ισπανία καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στη ιβηρική χώρα, ο Έλληνας σέντερ είναι έτοιμος να αποχαιρετίσει τον Προμηθέα Πάτρας και να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά μετά από σχεδόν τρία χρόνια.

Θυμίζουμε πως η προηγούμενη θητεία του Μπόγρη στην ισπανική ομάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού κατέκτησε το Basketball Champions League τη σεζόν 2016/17 ενώ αναδείχθηκε παράλληλα και πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ανοίγοντας έτσι την πόρτα για τη μετεγγραφή του τότε στον Ολυμπιακό. Η απόκτηση του 30χρονου σέντερ φαίνεται να συνδέεται με την απομάκρυνση του Ντάριον Άτκινς από την Τενερίφη στην οποία ο Μπόγρης θα συναντηθεί ξανά με τον προπονητή Τσους Βιδορέτα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην τελευταία του θητεία εκεί.

Μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν, με τα χρώματα του Προμηθέα, ο Μπόγρης έχει κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 2,9 ριμπάουντ, σε 9 ματς στην Α1, ενώ στο Eurocup έχει αντίστοιχα 4,9 πόντους και 4,2 ριμπάουντ, σε 8 παιχνίδια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ