ΑΕΚ: Ανατροπή με Σλούτσκι. Ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί ο Ρώσος πάει για… άλλα η Ένωση


Ο Λέονιντ Σλούτσκι ζήτησε χρόνο να σκεφτεί την πρόταση της ΑΕΚ και η Ένωση που δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να περιμένει κοιτάζει άλλες λύσεις για τον πάγκο της.

Η ΑΕΚ είχε δώσει 48 ώρες στον Λέονιντ Σλούτσκι για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει αλλά ο Ρώσος τεχνικός ζήτησε παραπάνω χρόνο και πλέον ο Ίλια Ίβιτς αναζητά άλλες λύσεις για τον πάγκο της Ένωσης αφού δεν υπάρχει η πολυτέλεια χρόνου.

Ο πολυνίκης 48χρονος τεχνικός παρ’ ότι συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον τεχνικός διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, στο Άμστερνταμ και όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, φαίνεται πως θέλει να εξετάσει παραπάνω το πρότζεκτ της Ένωσης και την πιθανότητα να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Ρόλο φαίνεται να παίζει και το γεγονός όιτ όντας μόιλις μία εβδομάδα ελύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Φίτεσε δεν θέλει να δεσμευτεί τόσο γρήγορα και επιθυμεί να εξετάσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει ήδη καθυτσερήσει στο θέμα του προπονητή και δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει την απάντηση του Ρώσου τεχνικού, η οποία μάλιστα αν είναι αρνητική θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στενεύοντας περισσότερο τα περιθώρια χρόνου, οπότε στρέφεται από τώρα σε άλλες λύσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ