Γιατί αυτές τις γιορτές αξίζει να κάνουμε όλοι ένα «Δώρο Αγάπης»!


Κάθε χρόνο αυτή την εποχή οι περισσότεροι αρχίζουμε να οργανώνουμε το πρόγραμμά μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και να ετοιμάζουμε τη λίστα με τα δώρα που θέλουμε να κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το μυαλό μας «τρέχει» ήδη στο γιορτινό τραπέζι, τις οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις και τις λίγες έστω ημέρες ξεκούρασης και ζεστασιάς που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Την περίοδο που διανύουμε όμως, σχεδόν όλοι ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό: πως τα Χριστούγεννα είναι πάνω από όλα η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς και ότι όλοι, μικροί και μεγάλοι, χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη.

Πώς ένα «Δώρο Αγάπης» μπορεί να κάνει τη διαφορά

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να έχουμε πάντα στο νου μας τους άλλους όταν η δική μας καθημερινότητα είναι γεμάτη προβλήματα και απαιτήσεις. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά την περίοδο των γιορτών, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην προσπαθούμε να βοηθάμε και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αυτός είναι ο λόγος που πραγματικά επικροτούμε τις πρωτοβουλίες που δεν μας κάνουν να σκεφτόμαστε μόνο τα δώρα που θα χαρίσουμε φέτος στους αγαπημένους μας, αλλά ταυτόχρονα φέρνουν στο προσκήνιο τις πράξεις αγάπης που αξίζει να κάνουμε σε άτομα που ζουν δίπλα μας και τα οποία έχουν ανάγκη από φροντίδα, τροφή, ζεστασιά ή είναι τόσο μόνοι που χρειάζονται έστω και λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Μια από τις πλέον σημαντικές πρωτοβουλίες προσφοράς και αλληλεγγύης, λοιπόν, που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι τα «Δώρα Αγάπης». Μας έρχεται από μία γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ με πολλά και σημαντικά Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η οποία δίνει και φέτος στον καθένα μας την ευκαιρία να κάνει μια σημαντική πράξη αγάπης, ξοδεύοντας μόλις 3,75 ευρώ. Ο λόγος για την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Πώς θα «μπείτε κι εσείς στα παπούτσια» του Άγιου Βασίλη

Μπορείτε κι εσείς να προσφέρετε τα «Δώρα Αγάπης» που θα βρείτε σε 175 επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος ή θα αγοράσετε online και τα οποία περιέχουν βασικά είδη διατροφής για κάθε νοικοκυριό. Συγκεκριμένα, τα «Δώρα Αγάπης» περιέχουν τα εξής προϊόντα της ΑΒ Βασιλόπουλος: AΒ Περαστή Τομάτα 500 gr, AΒ Αλεύρι 1kgr Όλων των Χρήσεων, AΒ Πένες 500gr, AΒ Γάλα Εβαπορέ 7,5% Πλήρες 410gr, AΒ Zάχαρη 1 Kg, AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr και ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr.

Με μόλις 3,75 ευρώ, λοιπόν, θα αποκτήσετε ένα «Δώρο Αγάπης» το οποίο είτε θα προσφέρετε μόνοι σας σε κάποιο πρόσωπο που γνωρίζετε και το έχει ανάγκη, είτε θα τοποθετήσετε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος που θα επισκεφτείτε και η γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ, θα φροντίσει ώστε αυτό να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται. Αξίζει, μάλιστα, να σημειώσουμε ότι για κάθε «Δώρο Αγάπης» που αγοράζετε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων!

Φαίνεται, λοιπόν, πως το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε χαρά και ζεστασιά σε όσους έχουν ανάγκη φέτος τις γιορτές, είναι πιο εύκολο απ’ ότι φαντάζει. Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας δίνει φέτος την ευκαιρία να «μπούμε στα παπούτσια» του Άγιου Βασίλη και να κάνουμε πράξη το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Το υπέροχο και αναμφίβολα άκρως συγκινητικό σποτ της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας, σίγουρα αρκεί για να εμπνεύσει τον καθένα να πραγματοποιήσει τη δική του πράξη αγάπης αυτές τις γιορτές. Αξίζει, λοιπόν, να αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας για να δούμε πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη και αποκτά έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό

Το σίγουρο είναι πως αν υπάρχει ένα μήνυμα το οποίο όλοι μας αξίζει να μοιράσουμε φέτος τις γιορτές, είναι πως όλοι χρειάζονται έναν Άγιο Βασίλη, σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται. Ας αναλάβουμε, λοιπόν, εμείς τον ρόλο αυτό και ας χαρίσουμε χαρά και «Δώρα Αγάπης» σε μικρούς και μεγάλους. Σίγουρα αξίζει!

ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ