Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Ρικ Πιτίνο: «Ας δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο.» video


Μήνυμα στον κόσμο του έστειλε ο Παναθηναϊκός ενόψει του αποψινού (6/12, 21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, μέσω video με τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος κάλεσε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να σεβαστούν τον αντίπαλο και να εμψυχώσουν τους «πράσινους» για να φτάσουν στη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ανάρτησε video στο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, με το οποίο στέλνει ακόμα ένα μήνυμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε (6/12, 21:30) στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ζητώντας τους να σεβαστούν τον αντίπαλο και να “σπρώξουν” την ομάδα στη νίκη. Όλα αυτά μέσω του προπονητή της ομάδας, Ρικ Πιτίνο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο εν λόγω video και εμφανίζεται να λέει:

“Γεια σας φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, πρόκειται για έναν πολύ ανταγωνιστικό αγώνα, έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς σε όλο το μπάσκετ. Ας δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλό μας και ας εστιάσουμε όλοι στον Παναθηναϊκό και στο να εμψυχώσουμε την ομάδα μας για τη νίκη. Δείχνουμε σεβασμό στον αντίπαλο, τόσο οι παίκτες όσο και εμείς οι προπονητές. Ας συγκεντρωθούμε σε όλα τα θετικά της δικής μας ομάδας.”

To video – μήνυμα της “πράσινης” ΚΑΕ με τον Ρικ Πιτίνο


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ