Διώχνουν τον… Ιμπραΐμοβιτς από το Μάλμε. Το αίτημα των πολιτών


Η απόφαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, να γίνει μέτοχος στην Χάμαρμπι, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στους οπαδούς της πρώτης του ομάδας, Μάλμε.

Προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Μάλμε είναι πολύ πιθανό να τεθεί το αίτημα -μέσω εκατοντάδων e-mail– απομάκρυνση του αγάλματος του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς απο την πόλη (σ.σ. που έχει δεχθεί βανδαλισμό).

Η πόλη στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και για την οποία πάντα ο Ιμπραΐμοβιτς ανέφερε ότι είναι άρρηκτα δεμένος, έχει στραφεί εναντίον του, από τότε που αγόρασε μετοχές της Χάμπαρμπι.

Ιμπραΐμοβιτς: Μετά το άγαλμα, “βανδάλισαν” και το σπίτι του! pic

Το άγαλμα των δέκα μέτρων που βρίσκεται μπροστά στο γήπεδο της Μάλμε εξακολουθεί να είναι βανδαλισμένο, η αστυνομία το φυλάει προκαλώντας μάλιστα την δυσαρέσκεια των πολιτών που υποστηρίζουν ότι η πόλη έχει σοβαρά προβλήματα. Μετά την σακούλα σκουπιδιών στο πρόσωπο, το καπάκι λεκάνης στο χέρι, η λέξη «Judas», γράφτηκε με ροζ σπρέι στην βάση του έργου, αλλά και σε ένα σπίτι του στη Στοκχόλμη .

Τώρα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Δήμος της πόλης έχει λάβει πάνω από 550 αιτήματα, που ζητούν την μεταφορά του αγάλματος στην Στοκχόλμη, μπροστά από το στάδιο όπου παίζει η Χάμαρμπι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ