Αγγελική Λάμπρη: «Αυτά τα χρόνια δεν υπήρχε καλή τηλεόραση» (Photos)


Η Αγγελική Λάμπρη φέτος επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο της Μάρθας.

Η ηθοποιός μιλάει για τους λόγους που είπε «ναι» στη σειρά, ενώ εξομολογείται αν της έλειψε η τηλεόραση και αν απέρριψε προτάσεις για τη μικρή οθόνη.

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε έκαναν να πεις το «ναι» στις «Άγριες Μέλισσες» για τον ρόλο της Μάρθας;
«Είναι μία υπέροχη σειρά που μου αρέσει και ως θεατής. Τρελαίνομαι για τις σειρές εποχής και οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν ένα εξαιρετικό σενάριο και είναι μία πολύ προσεγμένη δουλειά. Είναι κάτι διαφορετικό, που ξεφεύγει από τις οικογενειακές κωμωδίες. Είναι μία όαση, είναι ωραίο να πηγαίνουμε μπροστά».

Το καστ της σειράς ήταν για εσένα ένας από τους λόγους για να πεις το «ναι»;
«Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που δεν έκαναν τηλεόραση και αυτό είναι ενδιαφέρον. Είναι ωραίο να βλέπουμε καινούργια πρόσωπα. Και νομίζω πως είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους σκίζει η σειρά, ο συνδυασμός αυτών των ηθοποιών. Οι υπεύθυνοι δεν μπήκαν στη διαδικασία να πάρουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα, και είναι ωραίο αυτό, γιατί χρειάζεται μία ανανέωση. Δεν γίνεται να βλέπεις κάθε χρόνο τους ίδιους, ας γίνουν και διαλείμματα».

Είναι ρίσκο αυτό για μία παραγωγή;
«Εγώ το βρίσκω ωραίο και μου αρέσει αυτό το ρίσκο. Και όπως φαίνεται, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ωστόσο, παίζει ρόλο και το σενάριο, καθώς είναι μία διαφορετική πρόταση».

Ήταν συνειδητή επιλογή η απουσία σου από τα τηλεοπτικά πράγματα σε πιο μόνιμο ρόλο;
«Έκανα κάποιες δουλειές συνεχόμενα. Μετά γέννησα τη μικρή μου και αφοσιώθηκα σε αυτό απόλυτα».

Σου έλειψε η τηλεόραση;
«Όχι, δεν μου έλειψε, γιατί πιστεύω πως αυτά τα χρόνια δεν υπήρχε καλή τηλεόραση. Δεν ήμουν απέξω και ζήλευα κάτι. Είχα καιρό να ζηλέψω να κάνω κάτι. Αλλά και πόσες δουλειές έγιναν τα τελευταία χρόνια; Έγιναν πολύ συγκεκριμένα πράγματα».

Απέρριψες προτάσεις για την τηλεόραση;
«Τηλεοπτικά όχι, αλλά θεατρικά έχω πει όχι σε προτάσεις. Έχω αποφασίσει πια ότι θα κάνω πράγματα που μου αρέσουν πολύ. Εκτός, αν κάποια στιγμή, δεν έχω να ταΐσω το παιδί μου, οπότε θα κάνω πράγματα που δεν θέλω».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να βάλεις αυτές τις προτεραιότητες;
«Δεν είμαι άνθρωπος του «πρέπει», είμαι άνθρωπος του «νιώθω», και κάνω αυτό που αισθάνομαι, και μου βγαίνει σε καλό. Ακούω το ένστικτο μου και τα θέλω μου».

Ένιωσες ποτέ αυτά τα χρόνια να σου λείπει η δημοσιότητα;
«Όχι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν μου λέει κάτι αυτό».

Κατά πόσο έχει αλλάξει η τηλεόραση σε σχέση με πριν από 10 χρόνια;
«Πολύ. Αρχικά πιστεύω πως για κάποια χρόνια γυρίσαμε πίσω και γίνονταν λίγες δουλειές που δεν είχαν ανταγωνισμό. Είναι καλό να υπάρχουν πράγματα για να θορυβηθούν κι άλλοι. Ήδη φέτος γίνεται αυτό», είπε στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ