ΑΕΚ: Δακρυσμένος στο αντίο του ο Κωστένογλου. «Είμαι περήφανος»


Ο Νίκος Κωστένολογυ έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της ΑΕΚ στη νίκη επί του Πανιωνίου με 5-0 και μετά το τέλος του ματς αποχαιρέτισε τους παίκτες του στα αποδυτήρια όντας φανερά συγκινημένος, με τον Ίλια Ίβιτς μαζί του.

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου αποχαιρέτισε με δάκρυα στα μάτια τους παίκτες του, αφού τη θέση του προπονητή της Ένωσης αναμένεται να αναλάβει πλέον ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα. Ο Κωστένογλου μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά και στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, που ήταν εκεί, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ευχαριστώ Ίλια, ευχαριστώ για τη συνεργασία. Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Συγγνώμη αν κάποιον στεναχώρησα αυτό το διάστημα. Είστε πάνω από το κύμα, δείξατε ότι μπορείτε πολύ καλύτερα. Θέλω αυτό που σας ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε αγαστή συνεργασία μεταξύ σας. Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλω να ξεκουραστείτε αύριο και από Δευτέρα και πάλι πιο δυνατά.

Δύο πράγματα ακόμα. Στη ζωή όταν κρατάς κάτι τόσο πολύτιμο στα χέρια σου, μην το αφήνεις να φύγει. Να έχετε μεταξύ σας πνευματική αρχοντιά, να θυσιάζεται ο ένας για τον άλλο. Άσχετα αν κάποια στιγμή νιώθεις πληγωμένος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρετές σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους”.

Ο Ίλια Ίβιτς πήρε αμέσως μετά το λόγο και απευθύνθηκε στους παίκτες σε παρόμοιο ύφος, χωρίς να κρύψει τη δική του συγκίνηση αλλά και την εκτίμηση στο πρόσωπο του Νίκου Κωστένογλου. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είπε χαρακτηριστικά:

“Με στεναχωρεί όταν πρέπει να αποχωριστώ πολύ καλούς συνεργάτες και ανθρώπους με ήθος. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο με ατυχίες και αδικίες. Ο προπονητής στο τέλος είναι αυτός που πληρώνει τις αποτυχίες. Με στεναχωρεί γιατί υπήρξαμε συμπαίκτες, τον εκτιμώ σαν άνθρωπος, ήταν επαγγελματίας, δουλεύε πολύ, του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει. Πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου. Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σου ευχομαι καλή επιτυχία, έδωσες το 100% στην ομάδα που τόσο αγαπάς”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ