Βαθμολογία Superleague: Μαζί στην κορυφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο τέλος του 1ου γύρου


Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκλεισαν με νίκες τον 1ο γύρο της Superleague, αφού επικράτησαν των αντιπάλων τους στα τρία ματς που άνοιξαν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής. «Ερυθρόλευκοι» και «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ η ΑΕΚ ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση. Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της 13ης αγωνιστικής.

Χέρι – Χέρι στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague παραμένουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που συνέχισαν με νίκες στη 13η αγωνιστική επί του Παναιτωλικού και της Ξάνθης αντίστοιχα, με τους “ερυθρόλευκους” να φεύγουν νικητές με 0-3 από το Αγρίνιο και τον “δικέφαλο του Βορρά” να επικρατεί με 2-0 της Ξάνθης στην Τούμπα αν και δυσκολεύτηκε.

Νίκη και για την ΑΕΚ που, στο αντίο του Νίκου Κωστένογλου από την τεχνική ηγεσία, συνέτριψε με 5-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας περιμένοντας στραβοπάτημα του ΟΦΗ και της Ξάνθης που αγωνίζονται την Κυριακή (8/12).

 Δείτε τη βαθμολογία της Superleague μετά το πρώτο μισό της 13ης αγωνιστικής Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στη Superleague

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ