Γυναίκα χωρίς όνομα: Τέλος στο θρίλερ; Η αστυνομία θα βρει την Κάτια; (Photos)

Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ωστόσο, ο εφιάλτης της Κάτιας τελειώνει, καθώς, καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει η Μελίτη, η οποία δίνει μια πολύτιμη πληροφορία στη Μαρίνα…

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η Κάτια έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και προσπαθεί να αντέξει τα βασανιστήρια του Νίκου.Το μόνο που της δίνει κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι η σκέψη πως θα σμίξει ξανά με την κόρη της, τη Μαρίνα.

Την ίδια στιγμή, η τελευταία δίνει τη δική της μάχη για να εντοπίσει την Κάτια. Παράλληλα, η κοπέλα βασανίζεται από τη σκέψη ότι η Μάρθα θέλει να βλάψει τη μητέρα της. Προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία, η Μαρίνα αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.

Τότε, η γυναίκα προσπαθεί να διαλύσει τους φόβους της και να την πείσει πως θέλει μόνο το καλό τόσο εκείνης όσο και της Κάτιας. Στη συνέχεια, η Μάρθα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Νίκο και του δίνει εντολή να σκοτώσει επιτέλους την Κάτια. Οι δυο τους κλείνουν ένα ραντεβού, όμως αυτό που αγνοεί η Μάρθα είναι πως ή Μελίτη ακούει ό,τι λέει στο τηλέφωνο.

Το κοριτσάκι, λοιπόν, αποκαλύπτει στη Μαρίνα όσα άκουσε. Η ίδια σοκάρεται και συνειδητοποιεί πως πρέπει να κινηθεί γρήγορα ώστε να σώσει τη μητέρα της. Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ η Κάτια δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η Αστυνομία καταφέρνει και την εντοπίζει.

Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο εφιάλτης τελείωσε. Παράλληλα, ένας άντρας της Αστυνομίας ενημερώνει τη Μαρίνα για τις εξελίξεις. Η κοπέλα πετάει από τη χαρά της και σπεύδει αμέσως στο σημείο που της υπέδειξε ο άντρας για να συναντήσει έπειτα από τόσο καιρό τη μητέρα της!

Πηγή mytv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here