Νικολέττα Βλαβιανού: Δε φαντάζεστε πώς θέλει να τη φωνάζει ο εγγονός της! (Photos)


Η Νικολέττα Βλαβιανού κάθε μέρα νιώθει ότι βρίσκεται στην ηλικία των 18 χρόνων.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως αγνοεί τον χρόνο και ελπίζει πως κι εκείνος θα την προσπεράσει. Ακόμα, μίλησε για τον εγγονό της, τις βόλτες που κάνουν μαζί, ενώ εξέφρασε την επιθυμία μεγαλώνοντας να τη φωνάζει «Νικολέττα».

Αυτόν τον καιρό πως είσαι;

«Αρχίζω και χαλαρώνω τώρα, γιατί για την παράσταση αυτή, «Από Σμύρνη… Σαλονίκη», κάναμε 3,5 μήνες πρόβες, υπέρ εντατικές, γι» αυτό πληρωνόμαστε και παραπάνω. Χαλαρώνω με τον ύπνο, μου αρέσει να κοιμάμαι».

-Σε αφήνει ο εγγονός σου;

«Ναι, βάζω ωτοασπίδες και κοιμάμαι μια χαρά».

-Τι γιαγιά είσαι;

«Αυτός ανήκει στα καινούργια μοντέλα μωρών, βλέπω κι άλλα, μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Να φανταστείς, ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνο και περπατάει, δεν μιλάει, αλλά συνεννοείσαι, καταλαβαίνει, το βλέπεις από το μάτι του. Δεν είμαι μια τυπική γιαγιά. Με τον πιτσιρικά χορεύουμε πάρα πολύ, μόλις με δει, πάει κατευθείαν στα κουμπιά του cd το καταλαβαίνει… θα λέει: «Ήρθε η κυρία να χορέψουμε».

-Σε φωνάζει «γιαγιά»;

«Η κόρη μου μου κάνει τέτοιες… λαχτάρες, τον βάζει να με φωνάζει «γιαγιά», αλλά είναι η αρχή ακόμα και λέει μόνο «ζα» κι αυτό μου φτάνει».

Μεγαλώνοντας, πως θέλεις να σε λέει;

«Ελπίζω να με λέει «Νικολέττα», αλλά θα αργήσει να το μάθει».

-Τον πηγαίνεις βόλτες, σε κούνιες, παιδότοπους;

«Ναι, πηγαίνουμε, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα».

-Έχεις κάνει οικογένεια, παιδί, απέκτησες εγγόνι, θεωρείς ότι έχεις ολοκληρώσει έναν κύκλο ζωής και αρχίζει κάποιος άλλος για σένα;

«Για μένα κάθε μέρα είναι σαν να είμαι ακριβώς 18 χρόνων. Ανοίγω τα ματάκια μου και λέω: «Τι ωραία μέρα σήμερα». Δεν έχω καταλάβει τίποτα, για το πώς έχει φύγει ο χρόνος, είναι κάτι πλασματικό κι αυτός, έτσι φαντάζομαι, τον αγνοώ λίγο, κι ελπίζω να με προσπεράσει. Να έχουμε την υγεία και την ομορφιά μας».

– Τι έρχεται μετά από όλα αυτά, όταν είσαι ακόμα μια νέα και δραστήρια γυναίκα;

«Ελπίζω όχι τα γεράματα…», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ