Η Παριζιάνα: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση η Έρρικα Μπρόγιερ


Η Έρρικα Μπρόγιερ πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway! Τι συνέβη και αποχώρησε; Ποιος θα την αντικαταστήσει;

Ο παραγωγός, Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ότι η ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση γιατί ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της και δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους και θα την αντικαταστήσει ο… Κώστας Βουτσάς.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Ο Κώστας Βουτσάς θα είναι στην «Παριζιάνα» στον ρόλο που έκανε μέχρι τώρα η Έρρικα Μπρόγιερ. Αυτό είναι σημαδιακό γιατί υπήρξαν και ζευγάρι και θα τον έχουμε μαζί μας και στην Παριζιάνα εκτός από την Σταχτοπούτα. Έκλεισε ένα κύκλος εμφανίσεων και να σας θυμίσω πως την Έρρικα την έπεισα να γυρίσει στο θέατρο μετά από 20 χρόνια. Ενώ περνούσε πολύ ωραία και δεν έχει συμβεί τίποτα και είμαστε πολύ αγαπημένοι, συζητήσαμε και είπαμε να κλείσει ένα κύκλος και να συνεχίσει ο Κώστας στον ρόλο της. Θεωρώ ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία και αυτή την καριέρα πρέπει να ανταποκρίνεται οικονομικά στο μέγεθος του ο μισθός που πρέπει. Από εκεί και πέρα είναι ένα ρίσκο που θα πάρει ένας παραγωγός. Εγώ καλά έκανα και το πήρα γιατί ο Κώστας έχει το κοινό του».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ