Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Κοινή πορεία από «Θύρα 7» και Delije στο «Καραϊσκάκης»


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα θα δείξουν για μια ακόμη φορά τις… αδερφικές σχέσεις που έχουν, παρά το γεγονός πως η αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης” θα δώσει πρόκριση για το Europa League.

Το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας θα αναδείξει την ομάδα που θα τερματίσει 3η στο συγκεκριμένο όμιλο του Champions League και θα προχωρήσει στο Europa League, μιας και Μπάγερν και Τότεναμ “καπάρωσαν” τις δύο πρώτες θέσεις.

Η κατάσταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων -όπως είναι γνωστό- κάθε άλλο παρά εχθρική είναι. “Θύρα 7” και Delije είναι αδελφοποιημένοι και θα δείξουν και σε αυτό τον αγώνα -κάτι που έκαναν και σε αυτόν του Βελιγραδίου- πως η φιλία τους είναι αληθινή.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να ανταποδώσουν τη φιλοξενία που έλαβαν στη Σερβία και κάλεσαν τους οπαδούς των Πειραιωτών αλλά και αυτούς του Ερυθρού Αστέρα που θα έρθουν στη χώρα μας να βρεθούν το απόγευμα της Τετάρτης (11.12.2019) στην πλατεία Συντάγματος και από εκεί να μεταβούν όλοι μαζί στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

“Την Τετάρτη 11/12 στις 16:00 ΟΛΟΙ στην πλατεία Συντάγματος,για να κατηφορίσουμε όλοι μαζί με τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ για το Καραϊσκάκη.” αναφέρει το ποστάρισμα της Θύρας 7 στο λογαριασμό της στο Facebook.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ