«Έκρηξη» Βαζάκα κατά Βεργέτη. «Άκου Στάικο, εσύ είσαι μικρός…» video


«Μπάχαλο» στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Ασπρόπυργο για τη Football League, καθώς ο Γιώργος Βαζάκας ήταν έξαλλος με τη διαιτησία και «εξερράγη» με μία ερώτηση του αντιπάλου προπονητή, Στάικου Βεργέτη.

Ο Ασπρόπυργος πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 επί της Νίκης Βόλου στη Football League, αλλά τα πάντα επισκίασε η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Γιώργος Βαζάκας έβαλλε κατά του διαιτητή της αναμέτρησης και ξέσπασε στον τεχνικών των γηπεδούχων και πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη, όταν αυτός τον ρώτησε «θεωρείται ότι ο διαιτητής ήταν ανίκανος ή είχε δόλο, είχε σκοπό;».

Απάντησε έτσι σε “επιθετικό” τόνο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Βεργέτη, άκου Στάικο, εσύ είσαι μικρός, δεν θα κάνεις ερώτηση στον Βαζάκα, εσύ κάνε το σχόλιο το δικό σου, μην ρωτάς εμένα. Είναι λάθος η τοποθέτηση, σε συμβουλεύω. Μην κάνεις τον ρόλο εκείνο για να μιλάς με τους δημοσιογράφους. Άκουσες τι είπα. Μην το ξανακάνεις αυτό σε μένα. Στο Βαζάκα που έχω 900 συμμετοχές ήρθες να κάνεις τέτοια ερώτηση σε μένα. Και είσαι και μορφωμένο παιδί. Έχω τον πόνο μας, έχουμε και…».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ