Άγριες Μέλισσες: Θα σαστίσετε με την εξέλιξη του ρόλου της Πηνελόπης Σεβαστού


Η Μαρία Πετεβή, υποδύεται την Πηνελόπη Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες και μίλησε για τον ρόλο της αλλά και την συνέχεια της σειράς που θα μας εκπλήξει!

Η τηλεοπτική Πηνελόπη Σεβαστού ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και αποκάλυψε:

«Το ιδανικό τέλος για την Πηνελόπη είναι να μάθει την αλήθεια για να καταρρίψει όλα αυτά που είχε στο μυαλό της για τους γονείς της και για τι σημαίνει ζωή γενικά και το ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να φέρονται οι άνθρωποι και το τι σημαίνει αγάπη. Έχει μάθει με λάθος τρόπο την αγάπη. Πρέπει να φύγει, ή με τον Μελέτη, ή να πάει με την πλευρά των τριών αδερφών. Αν καταλάβει τι σημαίνει αλήθεια με τους γονείς της θα χάσει τον κόσμο…»!

Η τηλεοπτική Πηνελόπη αποκάλυψε την συνέχεια της σειράς, Άγριες Μέλισσες!

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης θα έχουν παρακάτω περισσότερες ερωτικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες. Η τηλεοπτική Πηνελόπη είπε στην Φαίη Σκορδά: «Ναι, όλες οι σκηνές είναι ωραίες. Δεν σου λέω τίποτα»!

Και τόνισε: «Συζητούσαμε καιρό για το πρώτο φιλί και όταν έφτασε η σκηνή είχαμε κάνει και μια πρόβα πριν που μιλούσαμε και λέγαμε και πώς πρέπει να συμβεί. Θέλαμε να υπάρξει αντίσταση μέχρι να συμβεί αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο και για τους δύο»!

Ποια θα είναι η εξέλιξη του ρόλου της;

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ