Roxette: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στην τραγουδίστρια Μαρί Φρέντρικσον


Η Μαρί Φρέντρικσον, η φωνή των Roxette δεν μένει πια εδώ και ο πόνος των δικών της ανθρώπων είναι αβάσταχτος.

«Στέλνω όλη μου την αγάπη σ΄εσένα και την οικογένειά σου. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο». Με αυτή την φράση αποχαιρέτισε την φίλη του Μαρί Φρέντρικσον ο Περ Γκέσλε, ο συνοδοιπόρος της στην μουσική και συνιδρυτής των Roxette. Η Μαρί Φρέντρικσον πέθανε το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η Μαρί με την υπέροχη φωνή και τα τραγούδια που μεγάλωσαν τους σημερινούς 40ρηδες έφυγε από την ζωή και άφησε πίσω της μια κληρονομιά από υπέροχα τραγούδια που έχουν μείνει αναλλοίωτα στον χρόνο και κάποια από αυτά χορεύονται μέχρι και σήμερα.

Click4More Θρήνος! Πέθανε η Μαρί Φρέντρικσον η τραγουδίστρια των Roxette

Η τραγουδίστρια των Roxette είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο το 2002. Η Σουηδική εφημερίδα Express έγραψε: «Θρηνούν για τον χαμό της Marie Fredriksson ο σύζυγός της Mikael Bolyos και τα δυο παιδιά τους».

«Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι μια από τις πιο μεγάλες και αγαπημένες καλλιτέχνιδες δεν είναι πια μαζί μας. Η Marie Fredriksson πέθανε το πρωινό της 9ης Δεκεμβρίου μετά από μακρόχρονη ασθένεια», ανακοίνωσε η οικογένειά της. Η κηδεία της θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ