Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, Μάριν: «Ωραίο συναίσθημα να γυρίζω εδώ αλλά θέλουμε να νικήσουμε.»


Ο Μάρκο Μάριν στη συνέντευξη Τύπου πριν την κρίσιμη αναμέτρηση, Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (11/12), για την 6η αγωνιστική του Champions League δήλωσε πως είναι χαρούμενος που επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά τόνισε πως η ομάδα του ήρθε για να κερδίσει και να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Χαρούμενος που επιστρέφει, έστω ως φιλοξενούμενος, στον Πειραιά δήλωσε ο άσος του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Μάριν, αλλά ταυτόχρονα επεσήμανε πως η ομάδα του ήρθε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να κερδίσει τον Ολυμπιακό, αύριο (11/12) και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

Οι δηλώσεις του Γερμανού άσου

Την ατμόσφαιρα στο Φάληρο:
“Καλησπέρα σε όλους. Βέβαια ξέρουμε την υποστήριξη για τον κόσμο. Είμαστε όμως έτοιμοι να κερδίσουμε αύριο”.

Το αν έχει έξτρα κίνητρο:
“Δεν υπάρχει πιο μεγάλο κίνητρο από το να συνεχίσουμε στην Ευρώπη”.

Την επιστροφή του στο Φάληρο:
“Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να γυρίζω εδώ. Είχαμε πολλές επιτυχίες και χαρές και πήραμε τίτλο. Αύριο θα είμαι εδώ για τον Ερ. Αστέρα και θέλουμε να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία. Θα είναι ωραία να δω παλιούς γνώριμους, παλιούς συμπαίκτες και φίλους. Όμως για τον αγώνα θα είμαι για την ομάδα μου”.

Το τι ιδιαίτερο θυμάται από τον Ολυμπιακό:
“Είναι δύσκολο να εστιάσω σε ένα πρόσωπο. Θα είμαι χαρούμενος να δω τον γιατρό, άλλα μέλη ή φίλους μου όπως ο Ομάρ. Με τον Ομάρ μιλάμε ακόμα. Όπως είπα όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και στον στόχο μας”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ