Εξαφάνιση 17χρονης από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Συναγερμό στις Αρχές έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μιας 17χρονης κοπέλας από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Νοεμβρίου! Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

“Στις 27/11/2019 και ώρα 11:00, εξαφανίστηκε από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, η Μαρία Θ., 17 ετών” αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού για μια ακόμη εξαφάνιση ανηλίκου που προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Η ενημέρωση του “Χαμόγελου” συνεχίζει ως εξής: “Η Μαρία Θ. έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο δερμάτινο κολάν, γκρι μπλούζα με λευκή κουκούλα, δερμάτινο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

H Mαρία παρουσιάζει προβλήματα επικοινωνίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες στο βάδισμα και έχει σπασμένο το μπροστινό της δόντι. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Θ. σήμερα 10/12/2019, μεσημβρινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε την ανάρτηση του “Χαμόγελου” για την εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας

Φωτογραφίες από Facebook / Χαμόγελο του Παιδιού.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here