Παναθηναϊκός: «Δεν χάσαμε καμία υπόθεση στο CAS. Ο Ολυμπιακός απέσυρε την έφεση»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν έχασε καμία υπόθεση στο CAS αλλά ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που απέσυρε την έφεσή του όσον αφορά τα γεγονότα που καταγγέλουν οι «ερυθρόλευκοι» ότι είχαν συμβεί στο «αιώνιο» ντέρμπι του Νοεμβρίου του 2018 για την Euroleague.

Επίσημη θέση πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά την εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού από το CAS όσον αφορά γεγονότα που είχαν συμβεί στο “αιώνιο” ντέρμπι του Νοεμβρίου του 2018 για την Euroleague.  Οι “πράσινοι” τονίζουν ότι δεν έχασαν καμία υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο καθώς ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που απέσυρε την έφεσή του και για αυτό η υπόθεση επέστρεψε στον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague.Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Για μια ακόμη φορά, ο ιστότοπος Sport24, ακολουθώντας πιστά την επίσημη αντιπαναθηναϊκή του θέση, διαστρεβλώνει την αλήθεια με αποτέλεσμα να παραπληροφορεί το κοινό.

Προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν έχασε καμία υπόθεση στο CAS! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέσυρε την έφεση της, το διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης έκρινε πως είναι αναρμόδιο και επέστρεψε την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή τόσο λόγω… νέας κατάθεσης δημοσιογράφου της NOVA (!!) όσο και για να συνδικασθεί με την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εις βάρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Για την διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντική δυσφήμηση και την παραπλάνηση του κοινού από την πλευρά του Sport24, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της, προσφεύγοντας στα αρμόδια ποινικά και αστικά δικαστήρια ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των καθ’ έξιν συκοφαντών.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here