Άγριες μέλισσες: Η «Πηνελόπη» δίνει μεγάλο spoiler- Είστε έτοιμοι; (Photos)


Η Μαρία Πετεβή, υποδύεται την «Πηνελόπη στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Άγριες μέλισσες».

Η ηθοποιός μιλά για τις εξελίξεις της σειράς, αναφέρεται στην πρόταση γάμου του Κλεομένη και στο φλερτ του Μελέτη, ενώ αποκαλύπτει αν έχει κοινά με την ηρωίδα της.

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά τον ρόλο σας στις «Αγριες μέλισσες»;

«Ουσιαστικά δεν αλλάζει η ζωή σου, αλλάζει μόνο το ότι γίνεσαι πιο αναγνωρίσιμος. Στον δρόμο μου μιλάει ο κόσμος και μου λένε ωραία λόγια. Πρόσφατα άκουσα από κάποιον ότι είμαι το πιο ωραίο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να έχει».

Ο κόσμος σας ρωτάει εάν θα παντρευτείτε τον Κλεομένη ή τι θα γίνει με τον Μελέτη;

«Συνέχεια με ρωτάνε, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω. Ο κόσμος είναι αδηφάγος, θέλει να μάθει. Εγώ απαντάω πιο διπλωματικά, αλλά οι τηλεθεατές έχουν αγωνία εάν η Πηνελόπη θα αντιδράσει σε όλη αυτήν την καταπίεση και αν θα έχει κάποια συνέχεια ο ερωτάς της με τον Μελέτη».

Εχετε κοινά με την Πηνελόπη;

«Δεν έχω κανένα κοινό, εκτός από την αθωότητα και την ευαισθησία. Η Πηνελόπη έχει μεγαλώσει σε ένα παραμύθι, σε μια πλούσια οικογένεια, όλοι την αντιμετωπίζουν σαν ένα ακριβό βάζο μέσα .στο σπίτι, δεν έχει λόγο και προσωπικότητα. Αυτό είναι το δράμα της. Εγώ πάλι ήμουν ελεύθερη από την οικογένεια μου και πήρα πολλή αγάπη. Η Πηνελόπη δεν έχει λάβει αγάπη. Ολα στη ζωή της είναι προδιαγεγραμμένα από τους γονείς της. Υπακούει τυφλά στις προσταγές της μητέρας της και δεν κάνει αυτό που θέλει».

Ποια θα είναι η αντίδραση σας στην πρόταση γάμου του Κλεομένη;

«Η Πηνελόπη είναι ένα πολύ φοβισμένο πλάσμα που έχει μάθει να κάνει αυτό που πρέπει και αυτό που λένε οι γονείς της. Θέλει πολύ να τους κάνει χαρούμενους, οπότε αντιδρά ανάλογα. Θέλει να είναι το καλό παιδί που μετά από τόσα βάσανα που έχει υποστεί η οικογένεια της, θέλει να φέρει τη χαρά στο σπίτι. Οπότε παίρνει μια απόφαση κάτω από την πίεση που της ασκούν οι γονείς. Ο Κλεομένης είναι μια καλή περίπτωση για εκείνη. Τον συμπαθεί, αλλά δεν τον θέλει ερωτικά».

Δηλαδή η Πηνελόπη θα ντυθεί σύντομα νύφη;

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποκαλύψω, άλλωστε έτσι θα χαθεί και η μαγεία! Είναι ωραία η αγωνία του τι θα γίνει παρακάτω!».

Ο Μελέτης τι ρόλο θα παίξει σε αυτήν την απόφαση της; Δεν θα προσπαθήσει να την επηρεάσει;

«Φαντάζομαι ότι θα αντιδράσει. Ο Μελέτης την αγαπάει την Πηνελόπη και η καρδιά της Πηνελόπης νομίζω ανήκει στον Μελέτη. Τον αγαπάει. Φοβάται όμως να αντιμετωπίσει αυτό το συναίσθημα που ζει για πρώτη φορά, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Δεν μπορεί να επιλέξει και δεν μπορεί, να κάνει κάτι. Εάν είχε δυνατότητα επιλογής, θα ήθελε να είναι με τον Μελέτη. Δεν τολμά όμως να πει ότι αγαπάει τον Μελέτη, γιατί οι γονείς της θα τη σκότωναν. Εδώ μένει να δούμε εάν θα αντέξει σε όλους αυτούς τους κλοιούς. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή η Πηνελόπη δεν θα αντέξει την καταπίεση».

Θα τη δούμε δηλαδή να αλλάζει;

«Οι γονείς της είναι άγρια πλάσματα, είναι έτοιμοι να επιτεθούν. Η Πηνελόπη δεν το γνωρίζει, γιατί θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου. Σίγουρα όμως επειδή έχει γαλουχηθεί με έναν τρόπο που μπορεί να βγάλει κακία άθελα της, έχει τη σκοτεινή πλευρά της αυτοκαταστροφής. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει πολύ σκληρή απέναντι στους γονείς της και να τους πληγώσει πάρα πολύ», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ