Elif: Το γράμμα του Σερντάρ προκαλεί θλίψη στην Αρζού (Photos)


Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην σειρά, Elif, σήμερα, 11 Δεκεμβρίου!

Ο Ερκούτ πηγαίνει στην Γκόντζα κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα του Σερντάρ και ένα γράμμα για την Αρζού το οποίο η Γκόντζα φροντίζει να φτάσει στα χέρια της. Στο γράμμα ο Σερντάρ αναφέρει τη σχέση του με τον Ουμίτ και όταν εκείνος ξυπνάει η Αρζού τον διώχνει. Ο Ουμίτ προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά η Αρζού δεν θέλει να ακούσει τίποτα.

Τι θα δούμε στην τουρκική σειρά Elif;

Η Μελέκ είναι θυμωμένη επειδή δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του Σελίμ. Αρχίζει να κάνει μια έρευνα για τον Ουμίτ στο διαδίκτυο και ανακαλύπτει ότι το όνομα του συνδέεται με μια εταιρία. Η Μελέκ πιστεύει πως ο Ουμίτ είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας αλλά ο Σελίμ δεν το πιστεύει. Η Αρζού είναι απογοητευμένη και κλαίει στο σπίτι της.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Ασουμάν θέλει να διαβάσει το γράμμα αλλά η Αρζού το έχει συνέχεια μαζί της. Ο Ουμίτ νιώθει απαίσια και έχει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, σχετικά με την εταιρία, που είχε ιδρύσει ο Σερντάρ.

Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star…

Ο Ερκούτ φτάνει στο συμπέρασμα πως αυτή η εταιρία δημιουργήθηκε για καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου. Το λέει στην Γκόντζα αλλά εκείνη το γνωρίζει ήδη. Η οικογένεια Εμίρογλου πληροφορείται τις υποψίες της Μελέκ για τον Ουμίτ…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ