Champions League: Ολοκληρώνεται το… παζλ των «16». «Φωτιά» για το Europa League


Πέφτει το βράδυ της Τετάρτης (11.12.2019) η… αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League. Δύο “εισιτήρια” ψάχνουν κάτοχο για τη φάση των “16”, την ώρα που και στους 4 ομίλους είναι ανοικτή η 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Ολοκληρώνεται το… παζλ της φάσης των “16” του Champions League! Τελευταία αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το 3ο και 4ο γκρουπ παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μπορέι η Μάντσεστερ Σίτι (3ο2 όμιλος) και η Γιουβέντους (4ος) να κατέκτησαν την πρωτιά, αλλά η δεύτερη θέση που οδηγεί στους “16” του Champions League είναι… ανοιχτή.

Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αταλάντα θα κονταροχτυπηθούν για την δεύτερη θέση στο 3ο γκρουπ, κάτι που θα κάνουν για το 4ο Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, στο γκρουπ C είναι ανοικτή και η τρίτη θέση που οδηγεί στους “32” του Europa League, κάτι που ισχύει για τους δύο πρώτους ομίλους. Στο πρώτο γκρουπ, το συγκεκριμένο “εισιτήριο” κυνηγούν Μπριζ και Γαλατάσαραϊ και στο δεύτερο ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας. Στον 4ο όμιλο η Λοκομοτίβ Μόαχας δεν μπορεί να φτάσει την προνομιούχο 3η θέση.Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Champions League

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι (19:55)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα (19:55)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γιουβέντους (22:00)

Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ (22:00)

Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Παρί ΣΖ – Γαλατάσαραϊ (22:00)Η βαθμολογία στα γκρουπ 1 έως 4


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ