Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Μπουζούκη. Αποχώρησε από την προπόνηση


Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Λαμία στη 14η αγωνιστική της Superleague, αλλά στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Γιώργος Δώνης είδε τον Γιάννη Μπουζούκη να αποχωρεί μετά από ένα χτύπημα στον αστράγαλο.

“Προβληματική” ήταν η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, αφού η δυνατή βροχή κατά τη διάρκειά της, διέκοψε το πρόγραμμα της ομάδας του Γιώργου Δώνη, πριν αυτό ολοκληρωθεί κανονικά.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού μάλιστα “έχασε” και τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, μετά από ένα χτύπημα στον αστράγαλο, το οποίο όμως εκτιμάται ότι δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στον επερχόμενο αγώνα με τη Λαμία στη Superleague. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Με τη δυνατή βροχόπτωση να οδηγεί σε πρόωρη ολοκλήρωση του προγράμματος διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ατομικό πρόγραμμα λόγω ενόχλησης στο δικέφαλο ακολούθησε ο Κολοβός, όπως και οι Αλεξανδρόπουλος, Κότσαρης, ενώ ο Μπουζούκης αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση μετά από πάτημα που δέχθηκε στη διάρκεια μιας άσκησης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και διπλό με τακτική”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ