Ελλάδα 2021: «Ξήλωσε» το επικοινωνιακό επιτελείο η Γιάννα Αγγελοπούλου.


Ανατροπές πριν καν ξεκινήσει το έργο της επέρχονται στη σύνθεση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Η απόφαση που πήρε η Γιάννα Αγγελόπουλου για στενούς της συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου προχώρησε στην αντικατάσταση του επικοινωνιακού επιτελείου της επιτροπής, δηλαδή του επικοινωνιολόγου Λευτέρη Κουσούλη και των δημοσιογράφων Αντώνη Παπαγιαννίδη, Γιάννη Προβή και Φοίβου Καρζή.

Click4more: «Ελλάδα 2021»: Έτσι θα λειτουργεί! Η απαλλαγή φόρων και οι δωρεές

Η απόφαση προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι και οι τέσσερις υπήρξαν για πολλά χρόνια στενοί συνεργάτες της κυρίας Αγγελοπούλου, ενώ, με δήλωσή του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Το Ποντίκι», ο κ. Κουσούλης επιβεβαίωσε την εξέλιξη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε διάσταση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, η απόφαση της κυρίας Αγγελοπούλου ανακοινώθηκε στους τέσσερις πρώην, πλέον, συνεργάτες της όχι από την ίδια, αλλά από τον Μάρτον Σίμιτσεκ, ο οποίος εκτελεί χρέη προσωπάρχη στην επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επικοινωνιακό επιτελείο της Επιτροπής παραμένει ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, ενώ ακούγεται έντονα το όνομα του επίσης δημοσιογράφου και πρώην συνεργάτη του Γιώργου Καμίνη, Τάκη Καμπύλη. Όμως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει. Συζητείται, επίσης, το όνομα του Κωνσταντίνου Ανδριανόπουλου, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της διαφήμισης.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ