Φυλακές Αυλώνα: «Άνοιξαν» το κεφάλι 22χρονου κρατούμενου.


Ένα ακόμη βίαιο περιστατικό σημειώθηκε εντός σωφρονιστικού ιδρύματος στην χώρα μας και συγκεκριμένα στις φυλακές Αυλώνα.

Ένας 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Αυλώνα για κλοπές, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης, 11.12.2019, στον Αρχιφύλακα με τραύμα στο κεφάλι, λέγοντάς του ότι κινδυνεύει.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι Αρχές περιμένουν να συνέλθει πλήρως για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο κρατούμενους.

Δηλαδή ποιος τον χτύπησε και γιατί…Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό στις φυλακές Αυλώνα

“Σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 11.12.2019) το πρωί, νεαρός αλλοδαπός κρατούμενος διακομίστηκε από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, αρχικά σε τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, λόγω τραυμάτων στο κεφάλι. Διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τραυματισμού του”.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ