Κινέζος έσπαγε ξηρούς καρπούς επί 25 χρόνια με μια χειροβομβίδα χωρίς να το ξέρει και επιβίωσε


Εδώ και 25 χρόνια, ένας άνδρας έπαιζε «ρώσικη ρουλέτα» χωρίς να το γνωρίζει.

Λένε πως η άγνοια είναι ευτυχία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αλήθεια αλλά όχι αν παίζει κανείς με κάτι που μπορεί να τον κάνει κομμάτια. Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση ενός ανθρώπου στην Κίνα. Χρησιμοποιούσε ένα περίεργο εργαλείο για να σπάει καρύδια επί 25 χρόνια.

Κυριολεκτικά κρατούσε τη ζωή του στα χέρια του για 25 χρόνια.

Μοιάζει αβλαβές, έτσι; Ο άνδρας κατάλαβε πως είναι ακριβώς το αντίθετο όταν του δόθηκε ένα φυλλάδιο ασφαλείας από την αστυνομία, στο σπίτι του στην Ανκανγκ της επαρχίας Σαανσί. Ανακάλυψε πως το μυστηριώδες αντικείμενο που χρησιμοποιούσε ήταν στην πραγματικότητα μια χειροβομβίδα.

Το φυλλάδιο περιελάμβανε έναν κατάλογο με αντικείμενα που είναι παράνομο να κατέχει κανείς. Είδε ένα να μοιάζει με αυτό που χρησιμοποιούσε για να σπάσει καρύδια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η χειροβομβίδα δόθηκε στον άνδρα από ένα φίλο του ως δώρο. Ευτυχώς, δεν είχε εκραγεί κατά τη διάρκεια των ετών που το χρησιμοποιούσε. Η αστυνομία δεν ήταν σίγουρη αν το εργαλείο περιέχει ακόμη εκρηκτικά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

Ίσως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο παλιότερα.

Φυσικά, θα αναρωτιέστε γιατί να του δώσει ένα τέτοιο επικίνδυνο δώρο ο φίλος του. Υπήρχε πρόθεση να τον βλάψει ή δεν είχε ιδέα ούτε ο ίδιος για το πόσο επικίνδυνο είναι; Ευτυχώς, η αστυνομία απομάκρυνε την χειροβομβίδα και άφησε τον άνδρα να βρει άλλο τρόπο για να σπάει καρύδια.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ