Ερυθρός Αστέρας: «Βράζουν» τα ΜΜΕ της Σερβίας. «Ηλιθιότητα το πέναλτι»


Τα Μέσα της Σερβίας ασχολούνται με την ήττα του Ερυθρού Αστέρα στην έδρα του Ολυμπιακού και… επικεντρώνονται στα δύο πέναλτι του αγώνα και ειδικά σε αυτό που έφερε το γκολ – πρόκριση των Πειραιωτών.

Μάλιστα, τα Μέσα της Σερβίας δεν διστάζουν να γράψουν πως το χαμένο πέναλτι του Τομανέ και το χέρι που έκανε ο Ζάντερ στο 87’ καταδίκασαν τον Ερυθρό Αστέρα!

Βαθμολογία UEFA – Ολυμπιακός: Η Ελλάδα… ελπίζει! Νίκη μετά από 4 χρόνια

Zurnal: «Πόσο σκληρό ακούγεται: ο Τομανέ και ο Ζάντερ απέκλεισαν τον Ερυθρό Αστέρα από την Ευρώπη» είναι ο τίτλος του σχετικού κειμένου.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για ηλιθιότητα (!) του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε το χέρι που οδήγησε στο πέναλτι που έδωσε τη νίκη – πρόκριση στους Πειραιώτες

Βlic: «Ο Ζάντερ και ο Τομανέ καταδίκασαν τον Αστέρα – Τα πέναλτι στην Αθήνα έβαλαν τέλος στο ανοιξιάτικο, ευρωπαϊκό όνειρο». Να αναφέρουμε ότι στην ανάλυση του αγώνα, το χέρι του Βραζιλιάνου χαρακτηρίζεται ακούσιο.

Νovosti: «Ο Αστέρας τιμωρήθηκε: ο Τομανέ και ο Ζάντερ τελείωσαν το ευρωπαϊκό όνειρο στην Αθήνα» γράφει η ιστοσελίδα σημειώνοντας πως η ενέργεια του Βραζιλιάνου στο πέναλτι ήταν απρόσεκτη και ακατανόητη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ