Σοκάρει ο 11χρονος για την επίθεση στο σχολείο: Με απειλούσε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξυλοδαρμού ενός 11χρονου από τον πατέρα συμμαθήτριάς τους. Φρίκη προκαλούν τα όσα έζησε ο μαθητής

Τα όσα περιγράφει 11χρονος μαθητής συγκλονίζουν. Μιλώντας στο OPEN εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια την τραυματική εμπειρία που έζησε στα χέρια του πατέρα της συμμαθήτριας του. «Μετά την επόμενη μέρα ήρθε ο πατέρας της και μετά με απειλούσε και έβριζε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου, την οικογένειά μου και αυτά.

Όταν την είχα βρίσει, αυτός νευρίασε, με βάραγε περίπου πέντε λεπτά σε όλο το σώμα μου, με κλωτσιές και μπουνιές. Μετά, όταν είχα πέσει κάτω, ακόμη με βάραγε με κλωτσιές στην κοιλιά», περιγράφει ο 11χρονος μαθητής στο OPEN.

Ολα ξεκίνησαν από έναν καυγά μεταξύ των παιδιών που εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον 11χρονο. «Το μπουκάλι ενός φίλου μου ήταν ανοιχτό. Μετά έπεσε, έβρεξα αυτό το κοριτσάκι και μετά με έβρεξε. Της ζήτησα συγγνώμη, αλλά μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Στον διάδρομο που βγαίναμε το κοριτσάκι με χτύπησε με ένα μπουκάλι γυάλινο που ήταν δικό της». Σύμφωνα με μαρτυρίες των συμμαθητών του 11χρονου, ο 53χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα πληθαίνουν και οι καταγγελίες ότι η συγκεκριμένη επίθεση ίσως είχε και ρατσιστικό χαρακτήρα, αφού ο 11χρονος κατάγεται από τις Φιλιππίνες.

Η μητέρα του 11χρονου αναφέρει χαρακτηριστικα: «Είναι ένας άνθρωπος ακροδεξιών πεποιθήσεων. Λόγω των πεποιθήσεων του βρίσκει συχνά αφορμές να καταφέρεται εναντίον αλλοδαπών παιδιών». Η οικογένεια του μαθητή υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 53χρονου.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here