GNTM: Η Κάτια αποκάλυψε on camera με κλάματα τη χειρότερη στιγμή της ζωής της (video+photos)


GNTM: Οι πολύ κακές σκέψεις που έφερε στο μυαλό της την ώρα της φωτογράφησης κατά την οποία έπρεπε να βγάλει στον φακό φόβο, έκαναν την Κάτια Ταραμπάνκο να βάλει τα κλάματα και να ταραχθεί πολύ. 

Η Κάτια λοιπόν, έπρεπε να βγάλει προς τα έξω την ώρα της φωτογράφησής της το συναίσθημα του φόβου, κάτι που η ίδια θεωρούσε πριν μπει στο σετ αρκετά εύκολη διαδικασία.

Και μπορεί τελικά να ήταν αφού η ίδια έφερε στο μυαλό της την ώρα της φωτογράφησης μία από τις χειρότερες στιγμές που έζησε στον παρελθόν και την έχει στιγματίσει προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

Η Κάτια μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε τη φωτογράφησή της, βρέθηκε μπροστά στους κριτές και με κλάματα στα μάτια αποκάλυψε πως είχε ζήσει όλη τη διαδικασία.

«Είχα μία περίεργη σχέση στη ζωή μου η οποία τελείωσε… καλά, να το πω έτσι, χωρίς θύματα αλλά είχε περάσει περίεργα. Δεν φοβάμαι να προκαλώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου για να βγάλω το επιθυμητό αποτέλεσμα» είπε η Κάτια on camera αποκαλύπτοντας μία σκοτεινή πλευρά της ζωής της.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς είπε η Κάτια…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ