«Κοντός» και «κακό σπυρί στον κ@λο» – Ο Τραμπ το κρατάει σε Μακρόν και Τριντό


Τους το έχει κρατήσει «μανιάτικο». Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ενοχληθεί φοβερά από τα σχόλια που έκαναν για εκείνον ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Τζάστιν Τριντό στην πρόσφατη Σύνοδο του ΝΑΤΟ με το βίντεο από το «θάψιμο που του έριξαν να γίνεται viral. Και δεν το κρύβει!

Όπως έγινε γνωστό, σε κλειστή συνάντηση που είχε πρόσφατα με αρκετούς πρέσβεις των Ηνωμένων Εθνών ο Τραμπ αποκάλεσε τον Μακρόν, «κοντό» και «κακό σπυρί στον κ@λο».

Την είδηση αποκάλυψε το Daily Beast. Όπως αναφέρει, σε δυο διαφορετικές συζητήσεις άνοιξε την κουβέντα για τον Μακρόν και τον Τριντό και το βίντεο που τον σχολίαζαν.

Τρεις παριστάμενοι άκουσαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αποκαλεί «κοντό» τον Μακρόν και να του ασκεί κριτική για την στάση του στο Ιράν.

Είπε ακόμα ότι περιφρονεί τον Καναδό πρωθυπουργό γιατί παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του και αποκάλεσε τον Μακρόν «κοντό» και «κακό σπυρί στον κ@λο».

Τα σχόλια αυτά του Ντόναλντ Τραμπ έκαναν πολλούς να αισθάνονται άβολα. Ο Τραμπ δεν σταμάτησε όμως. Στο γεύμα που παρέθεσε στους πρέσβεις συνέχισε να παραληρεί επί πολλά λεπτά με αποτέλεσμα να διακόψει μια σοβαρή συζήτηση για το ΝΑΤΟ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ