Ροναλντίνιο: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος της γενιάς του αλλά όχι όλων των εποχών.»


Ο πρώην σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα, Ροναλντίνιο, παραχώρησε δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα «Marca» όπου στάθηκε στο στην 6η Χρυσή Μπάλα του Λίονελ Μέσι, την οποία κέρδισε πανάξια, όπως είπε, αλλά αυτό δεν τον κάνει τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών, σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο.

Αφοπλιστικός ήταν ο πρώην “μάγος” της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας, Ροναλντίνιο, όταν ρωτήθηκε για το Λίονελ Μέσι. Ο “Ρόνι”, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα “Marca”, χαρακτήρισε τον Αργεντινό άσο, τον κορυφαίο της γενιάς, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως κατέκτησε πανάξια την 6η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του αλλά πρόσθεσε πως τίποτα αυτά δεν το κάνει τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών αφού υπάρχουν παίκτες όπως οι Μαραντόνα, Πελέ και Ρονάλντο.

“Δεν μπορώ να πω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Είμαι χαρούμενος για εκείνον, είναι φίλος μου, είναι σημείο αναφοράς για την Μπαρτσελόνα και ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι ο καλύτερος της ιστορίας, υπάρχουν οι Μαραντόνα, Πελέ, Ρονάλντο” είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος σούπερσταρ των μπλαουγκράνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ