Τέλος εποχής για τον Λαβέτσι.


Ο Αργεντινός επιθετικός, Εσέκιελ Λαβέτσι ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στα social media ότι βάζει τέλος στην πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα, όπου μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Νάπολι, Παρί Σεν Ζερμέν και στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Τίτλους τέλους έβαλε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, στα 34 του χρόνια, ο Εσέκιελ Λαβέτσι. Ο Αργεντινός επιθετικός, που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας -ενώ είχε ακουστεί έντονα ως στόχος του Ολυμπιακού κάποια στιγμή- ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ότι βάζει τέλος σε μία πλούσια καριέρα, κατά την οποία φόρεσε, με μεγάλη επιτυχία, τις φανέλες των Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι και εθνικής Αργεντινής μεταξύ άλλων.

“Ήταν υπέροχα τα χρόνια, χρόνια που σημαδεύτηκαν από μάθηση, ξεχωριστές στιγμές και πολλές αναμνήσεις που θα μείνουν για τα καλά στην καρδιά μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι.Με πολλή χαρά λέω αντίο στην πιο όμορφη φάση που μου «χάρισε» η ζωή. Είμαι ευτυχισμένος” έγραψε χαρακτηριστικά στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του ο Λαβέτσι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ