Έλενα Ράπτη: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο της. video

Η Έλενα Ράπτη είδε το πολιτικό της γραφείο να γίνεται στόχος επίθεσης τις προηγούμενες ημέρες και πλέον υπάρχει ανάληψη ευθύνης με ευθείες απειλές.

“Επιλέξαμε να επιτεθούμε με μπογιές στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Ε. Ράπτη, θέλοντας να τη στοχοποίησουμε ως άμεσο εκφραστή της κυβερνητικής πολιτικής “νόμου και τάξης”. Η δράση αυτή αποτελεί μια ένδειξη αλληλεγγύης σε όσους/ες πλήττονται από την κρατική καταστολή, αλλά και στους απειλούμενους κατειλημμένους χώρους”. Έτσι ξεκινά το κείμενο με το οποίο “αναρχικοί/αναρχικές” αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο που διατηρεί η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, στην Θεσσαλονίκη.

Στο κείμενο γίνονται αναφορές στο “τελεσίγραφο” του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για τις εκκενώσεις κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη, ενώ οι υπογράφοντες/υπουργάφουσες καταλήγουν με την εξής απειλή:

” Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Υ.Γ. Την επόμενη φορά θα μπούμε στα γραφεία σας”!Αναλυτικά το κείμενο για την επίθεση στο γραφείο που διατηρεί η Έλενα Ράπτη

Τους τελευταίους μήνες, η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να εδραιώσει το δόγμα τάξη-ασφάλεια, μέσα σε ένα γενικευμένο κλίμα επιτήρησης, ελέγχου και καταστολής οποιασδήποτε δράσης ή ιδέας παρεκκλίνει από τα όρια της αστικής νομιμότητας.

Οι παρακολουθήσεις συντρόφων από ασφαλίτες,μέσω καμερών ή συστημάτων εντοπισμού, οι προληπτικές συλλήψεις πριν από πορείες, οι έφοδοι σε σπίτια υπό το πρόσχημα ερευνών, τα “ανώνυμα” τηλεφωνήματα και η καθολική μπατσοκρατία τόσο σε καθημερινό επίπεδο εντός των μητροπόλεων όσο και σε συγκεντρώσεις και πορείες συνθέτουν ένα δυστοπικόσκηνικό επιβολής φόβου, το οποίο επιχειρείται να κανονικοποιηθεί με “νύχια και με δόντια”.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη!

Έτσι, εν όψει της 11ης επετείου της κρατικής δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου, ο Υπ.Προ.Πο Χρυσοχοϊδης, ανακοίνωσε το περίφημο τελεσίγραφο περί εκκένωσης όλων των κατειλημμένων χώρων, δίνοντας διορία 15ημερών,με προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης την 6η Δεκέμβρη.Η καταστολή και εν γένει τέτοιου τύπου δόγματα δεν εφευρέθηκαν από τη ΝΔ, προϋπήρχαν με διάφορα προσωπεία και τακτικές, που εφαρμόζονταν από κάθε κυβέρνηση.

Άλλωστε, το κράτος έχει συνέχεια και ανέκαθεν είχε στην πολιτική του ατζέντα την καταστολή αναρχικών και αγωνιστών που ήταν, είναι και θα είναι κίνδυνος για την ίδια του την ύπαρξη.Όσο και αν η εξουσία προσπαθεί να θέσει τον κόσμο του αγώνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να τον φοβίσει τόσο εμείς από την μεριά μας, θα οργανώνουμε την οργή και την επίθεση μας, με αμείλικτη ένταση.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Υ.Γ. Την επόμενη φορά θα μπούμε στα γραφεία σας

Αναρχικοί/Αναρχικές

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here