Παναθηναϊκός: Με Ζαχίντ κόντρα στη Λαμία.


Τη βοήθεια του Γκίας Ζαχίντ θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική της Superleague το Σάββατο (14/12), καθώς ο Νορβηγός άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το ματς.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Παναθηναϊκό στην ολοκλήρωση της προετοιμασία για το ματς με τη Λαμία (14/12, 19:30) καθώς ο Γκίας Ζαχίντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει κανονικά το “τριφύλλι” στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Superleague.

O Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή για το ματς, με τους τιμωρημένους Σέκενφελντ, Γιόχανσον και Δώνη να μένουν εκτός, μαζί με τους τραυματίες Κότσαρη, Αλεξανδρόπουλο αλλά και τον Κολοβό που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μολό που δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Σέχου, Καμπετσής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ