Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός LIVE: Για την υπέρβαση και τη συνέχεια του σερί το «τριφύλλι».


Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην έδρα της Μπαρτσελόνα για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Το νικηφόρο του σερί θέλει να υπερασπιστεί το «τριφύλλι» σε ένα ματς που αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Tέσσερις διαδοχικές νίκες μετράνε οι «πράσινοι» στη διοργάνωση, οι οποίοι είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-4 και θα παραταχθούν πάνοπλοι στο ματς. Η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 9-3 και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την έδρα έχοντας τις απουσίες των Ερτέλ, Κλαβέρ και Πάνγκος.

Στο “Παλαού Μπλαουγκράνα” φιλοξενείται απόψε ο Παναθηναϊκός για το δύσκολο ματς της 13η αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, η οποία καλείται να αποδείξει ότι είναι ικανή για ακόμα μεγαλύτερες υπερβάσεις στη σεζόν.

Οι “πράσινοι” που προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να φτάσουν τους Καταλανούς στη βαθμολογία. Το “τριφύλλι” έχει ρεκόρ 8-4 και βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, ενώ η Μπαρτσελόνα  είναι στην 3η θέση με ρεκόρ 9-3.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το NewsIt.gr

 

O Ρικ Πιτίνο έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς και ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε. Η Μπαρτσελόνα στον αντίποδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βίκτορ Κλαβέρ, που δεν έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, ενώ τραυματίες εδώ και καιρό είναι οι Τομάς Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος.

Όσον αφορά την παράδοση του ζευγαριού, Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί 41 φορές με τους Καταλανούς να μετρούν 26 νίκες ενώ στη Βαρκελώνη το “σκορ” είναι υπέρ τους με 16-4.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ