Άγριες μέλισσες: «Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει πόσο αντιπαθής είμαι και θέλει να με χαστουκίσει»

Οι αντιδράσεις του κόσμου στο δρόμο δεν είναι και οι καλύτερες! Ο κόσμος την έχει αντιπαθήσει λόγω του ρόλου της και θέλει να την χαστουκίσει.

Η Δανάη Δουκάκη επέστρεψε στην τηλεόραση, δύο χρόνια μετά την πρώτη της δουλειά, με την επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Η τηλεοπτική Παγώνα μιλάει για το πώς πήρε τον ρόλο, για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά, αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Πώς πήρες τον ρόλο της Παγώνας;

«Με πήρε τηλέφωνο η Μιράντα Ρωσταντή, που έκανε το κάστινγκ για τις «Άγριες Μέλισσες», και μου είπε ότι ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μία σειρά εποχής και πως θέλουν να με δουν.

Έκανα ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη μας, που είναι ο επικεφαλής, και την Ντίνα Κάσου, οι οποίοι ήταν θερμοί απέναντι μου. Βέβαια, δεν έδεσα τίποτα κόμπο, γιατί τα πράγματα στη δουλειά μας είναι περίεργα. Ύστερα από λίγο καιρό, με κάλεσε ξανά η Μιράντα για να κάνω ένα κάστινγκ.

Εκεί, ήταν πάρα πολλά άτομα για όλους τους ρόλους. Στη συνέχεια, μεσολάβησε κι άλλο διάστημα και με κάλεσαν ξανά για να μου πουν ότι με θέλουν και πως θα κάνω άλλον ρόλο από αυτόν που έκανα στο κάστινγκ. Συγκεκριμένα, της Παγώνας, η οποία είναι σύζυγος του κοινοτάρχη και έχει τρία παιδιά.. Εκείνη τη στιγμή, όπως καταλαβαίνεις, έπαθα σοκ.

Από τον «Αστέρα Ραχούλας», που έκανα μία 25χρονη, καλούμουν να κάνω μία γυναίκα 35-40 ετών, σύζυγο, με τρία παιδιά. Δεν είπα αμέσως το «ναι», λόγω των νέων δεδομένων, μέχρι που μου έστειλαν τα δέκα πρώτα επεισόδια και είπα «Πάμε να το κάνουμε».

Ξεκινώντας αυτό το ταξίδι περίμενες την επιτυχία;

«Θεώρησα ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό δεδομένων των… δεδομένων. Έχουμε στα χέρια μας ένα συγκλονιστικό σενάριο από τη Μελίνα Τσαμπάνη, τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, τον οποίο ήξερα σαν κινηματογραφιστή, και κατευθείαν μου έδινε μία άλλη προσέγγιση στη δουλειά μας, αλλά και το συγκλονιστικό καστ όπου είναι ένας κι ένας. Έπειτα, έχουμε σκηνικά Αντώνη Χαλκιά, κοστούμια Γιούλας Ζωιοπούλου, διεύθυνση φωτογραφίας Βαγγέλη Κατριτζιδάκη – Δημήτρη Θεοδωρίδη, ενώ και η προώθηση της σειράς που έκανε ήδη ο ΑΝΤ1 μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Το ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλος έρωτας από το κοινό, δεν το περίμενα. Ήταν κεραυνοβόλος».

Σε άγχωσε το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν υψηλές προσδοκίες πριν καν αρχίσει η σειρά;

«Δεν αγχώθηκα καθόλου, αλλά χάρηκα με το γεγονός ότι πάμε όλοι μαζί σαν ομάδα και βάζουμε τα δυνατά μας, για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όταν συμβαίνει αυτό, μόνο καλό αποτέλεσμα μπορείς να έχεις».

Ποια ήταν τα πρώτα πρόσωπα στα οποία είπες ότι έκλεισες στις «Άγριες Μέλισσες»;

«Όταν δέχθηκα την πρόταση και έκλεισα στη συγκεκριμένη δουλειά, το είπα μόνο στους γονείς μου, στην αδελφή μου, η οποία μένει στο Λονδίνο, και σε πολύ κοντινούς μου φίλους. Στη συνέχεια, όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι κατεβάζει αυτή τη σειρά στον τηλεοπτικό στίβο, άρχισα να το λέω ανοιχτά».

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου όταν σε συναντούν από κοντά;

«Από τη μία μου λένε πόσο αντιπαθής τους είμαι και πως θέλουν να με χαστουκίσουν και από την άλλη μου δίνουν συγχαρητήρια που θέλουν να το κάνουν αυτό. Να φανταστείς, προηγουμένως, ήμουν στο σουπερμάρκετ και μία κοπέλα που δουλεύει με αναγνώρισε και μου είπε: «Συγχαρητήρια, σε αντιπαθώ πάρα πολύ στο σίριαλ». Αυτό είναι αντιφατικό και τόσο ωραίο. Μετά, πάντα, συνεχίζουν για το πόσο διαφορετική είμαι στην πραγματικότητα. Στη σειρά βλέπουν μία γυναίκα η οποία είναι ψηλομύτα και φαντασμένη, ενώ στην πραγματικότητα μία που χαιρετάει και κοιτάζει το πάτωμα γιατί ντρέπεται. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες με την Παγώνα στο πώς είμαστε και πώς συμπεριφερόμαστε στον κόσμο», είπε στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ