Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; (photos)


Λατρέψαμε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μέσα από τον ρόλο της αφελούς νεαρής κοπέλας που συζούσε με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο στη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα αλλά από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός! 

Η όμορφη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια κυνηγάει το όνειρό της για μία ξεχωριστή καριέρα στο εξωτερικό και δείχνει να λατρεύει τη νέα της ζωή στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μάλιστα, κρατάει ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει τον χρόνο της στις Ηνωμένες Πολιτείες και μάλιστα πρόσφατα επέστρεψε από μία υπέροχη απόδραση σε ένα από τα πιο αγαπημένα χειμερινά θέρετρα της Καλιφόρνια, το Idyllwild.

Εκεί, μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο και αρκετούς καλούς φίλους που έχουν αποκτήσει εκεί, απόλαυσαν την υπέροχη φύση και τα λευκά τοπία από το χιόνι, αν και το κρύο ήταν αρκετά τσουχτερό.

Λίγες εβδομάδες πριν, η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός είχε επισκεφθεί και μία άλλη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών που την εντυπωσίασε.

Πρόκειται για το Λας Βέγκας που έδειξε να της αρέσει πολύ και γι» αυτό ανέβασε δεκάδες φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη απόδρασή της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή της στην Αμερική…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ