Ολυμπιακός: Η περίπτωση Μποσίλια και το ενδιαφέρον για Μεριά


Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται… προ των πυλών και τα «σενάρια» που αφορούν τον Ολυμπιακό –για αφήξεις αλλά και αποχωρήσεις παικτών- πληθαίνουν.

Ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» επικαλείται πληροφορίες από ξένα δημοσιεύματα και αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται και πάλι με την περίπτωση του Γκαμπριέλ Μποσίλια.

Ο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικς ανήκει στη Μονακό, μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα και ως «δεκάρι» πίσω από τον σέντερ φορ και είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και κατά την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 23χρονο άσο, όπως και άλλες τρεις ομάδες (Σπόρτιγκ Λισαβόνας, Ατλέτικο Παραναένσε και Μπραγκαντίνιο).

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Γαλλία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά έχει σαν προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα «Φως» αναφέρει πως ακούγονται… σειρήνες από το εξωτερικό για τον Γιασίν Μεριά.

Συγκεκριμένα δύο ομάδες από την Τυνησία σκοπεύουν να κάνουν κίνηση τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν. Εκτός από την πατρίδα του, το όνομά του ακούγεται και στο Κατάρ.

Μια… λογική πρόταση πιθανότατα θα είναι ικανή να ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εξόδου για τον Μεριά. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ