Ρόδος: Ανατροπή για τον βιασμό 19χρονης σε παραλία. Μια φωτογραφία αποκάλυψε την άγνωστη αλήθεια


Ο 22χρονος Πακιστανός συνελήφθη λίγες ώρες μετά την ανατριχιαστική καταγγελία της 19χρονης. Μια φωτογραφία ήρθε να ανατρέψει τα αρχικά δεδομένα…

Να μην γίνει κατηγορία για βιασμό εις βάρος ενός 22χρονου Πακιστανού, που καταγγέλθηκε από μια 19χρονη Νορβηγή και συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2018, αποφάσισε με βούλευμα που εξέδωσε χθες (13-12-2019) το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας. Ο 22χρονος συνελήφθη το πρωί της 2ας Οκτωβρίου 2019 μετά από καταγγελία της 19χρονης η οποία διατείνεται ότι την βίασε.

Πιο συγκεκριμένα η 19χρονη υποστήριξε ότι την 1η Οκτωβρίου 2018 ενώ διασκέδαζε με παρέα συνομήλικων ομοεθνών της σε νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου γνώρισε έναν άνδρα ο οποίος της είπε ότι είναι Έλληνας και της πρότεινε να την κεράσει σφηνάκια. Στην συνέχεια της ζήτησε να βγουν από το κατάστημα για να μιλήσουν και την οδήγησε στην παραλία της Ακτής Μιαούλη.

Εκεί όπως είπε ξεκίνησε να την αγκαλιάζει και να τη φιλάει. Της κατέβασε το εσώρουχο και την ακινητοποίησε. Η 19χρονη διατείνεται ότι κατ’ επανάληψη του είπε ότι δεν θέλει να συνερευθεί ερωτικά μαζί του και ότι ήθελε να επιστρέψει στην παρέα της στο κέντρο αλλά λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να ξεφύγει.

Ο 22χρονος, όπως είπε, την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία χωρίς προφύλαξη και εκσπερμάτισε μέσα της. Αμέσως έφυγε, ενημέρωσε τους φίλους της και κάλεσαν την αστυνομία που τον εντόπισε και τον προσήγαγε.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδει η 19χρονη. Απολογούμενος συγκεκριμένα ενώπιον της Ανακρίτριας επεσήμανε ότι πριν μεταβεί με την μηνύτρια στην παραλία που βρίσκεται κάτω από το νυχτερινό κέντρο, ήδη εντός του καταστήματος είχαν προβεί σε πολύ έντονες περιπτύξεις, που σχεδόν θα προσέβαλαν την δημόσια αιδώ, ώστε να δεχθούν παρατήρηση από τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Οι περιπτύξεις αυτές έγιναν με πρωτοβουλία αποκλειστικά και μόνο της μηνύτριας, όπως είπε, προσκομίζοντας μάλιστα και φωτογραφία τους που τραβήχτηκε από υπάλληλο του καταστήματος και φίλη του, η οποία την τράβηξε για να τον χλευάσει την επόμενη ημέρα για την έντονη «σεξουαλική» επίθεση που δέχθηκε από την μηνύτρια.

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται αφενός μεν ότι αυτή έχει ανέβει πάνω του φιλώντας τον, κίνηση που δεν θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς την δική της πρωτοβουλία, αφετέρου δε ότι αυτή δεν ήταν μεθυσμένη.

Τόνισε επιπλέον ότι από ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι η 19χρονη δεν φέρει οποιοδήποτε τραύμα, οποιοδήποτε σημάδι κακοποίησης, πόσω μάλλον άσκησης επ’ αυτής σωματικής βίας. Η 19χρονη όπως είπε, του έκανε μάλιστα αίτημα φιλίας στο facebook, προκειμένου να πάνε την επόμενη ημέρα για μπάνιο στην θάλασσα.

Πηγή: dimokratiki.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ