Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η αόρατη τρύπα στο δρόμο που «καταπίνει» αυτοκίνητα και μηχανάκια


Περισσότεροι από δέκα οδηγοί τις τελευταίες ημέρες έπεσαν σε λακκούβα που φτάνει σε βάθος ακόμα και το μισό μέτρο σε παράπλευρη οδό της Εγνατίας. Οι εικόνες αποκαλύπτουν τα χάλια του δρόμου…

Με σοβαρότατο κίνδυνο για την ασφάλεια του οχήματός τους, συνεχίζουν να περνούν οδηγοί, από προέκταση της παράπλευρης οδού της Εγνατίας Οδού στα Διαβατά, του δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από δέκα ατυχήματα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα κατά τις ημέρες των βροχοπτώσεων, καθώς τα αυτοκίνητα πέφτουν σε τρύπα βάθους μισού μέτρου που έχει στον δρόμο. Η τρύπα είναι τόσο μεγάλη που απαιτείται η συνδρομή της οδικής βοήθειας για να απεγκλωβιστούν τα οχήματα.

Σε επικοινωνία των οδηγών με τον δήμο Δέλτα για τις υλικές ζημιές, τους παραπέμπουν να κάνουν αίτηση στο τμήμα Πρωτοκόλου, προκειμένου να αποζημιωθούν.

Δεν είναι όμως το μοναδικό σημείο στον δήμο Δέλτα που καταγράφονται τέτοια προβλήματα – χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της οδού Πόντου. Από την πλευρά του πάντως ο δήμος σημειώνει ότι είναι σε εξέλιξη πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Πηγή: voria.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ