Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Την τηλεόραση δεν την είχα σε μεγάλη εκτίμηση» (Photos)


Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της «Μουρμούρας» Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πώς αισθάνθηκε ότι η σειρά θα συνεχιστεί για ακόμα μία χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως είπε ο ίδιος, την τηλεόραση δεν την είχε σε μεγάλη εκτίμηση, ωστόσο με μεγάλη του χαρά θα συνέχιζε κι άλλη σεζόν στον ALPHA.

Πώς αισθάνθηκες όταν έμαθες ότι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» συνεχίζει ακόμα μία χρονιά;

Νομίζω πως ήταν μία επιβράβευση της πολύ καλής δουλειάς που κάνουμε. Αισθάνθηκα πολύ ωραία, γιατί κάνουμε κόπο μέσα στο στούντιο και στη σειρά. Υπάρχει πολλή αγάπη και οικογενειακό κλίμα και μας αφορά όλους αυτό που συμβαίνει.

Δεν είναι κάτι για να περάσει η ώρα και αυτό είναι για εμάς επιβράβευση.

Η σειρά σημειώνει και φέτος υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία της;

Είναι μία σειρά που προβάλλεται τόσα χρόνια και ο κόσμος την εμπιστεύεται και την αγαπάει. Είναι εύκολο, λοιπόν, οι τηλεθεατές να γυρίσουν το τηλεκοντρόλ τους σε κάτι που εμπιστεύονται.

Αν κάτι δεν τους αρέσει, έχουν την εύκολη επιλογή που είναι η «Μουρμούρα». Αυτό, βέβαια, δεν είναι τυχαίο. Παίζει ρόλο το σενάριο, και πολλά μπράβο στους σεναριογράφους που έπειτα από 400 επεισόδια συνεχίζουν να γράφουν, αλλά νομίζω ότι είναι και το κλίμα αγάπης που υπάρχει μέσα σε αυτή τη δουλειά.

Αυτοί οι άνθρωποι, που είναι επτά χρόνια στη «Μουρμούρα», και αναφέρομαι στους τεχνικούς, στους σκηνοθέτες, στο μακιγιάζ κάνουν κάτι που το αγαπούν.

Οτιδήποτε το αγαπάς θα έχει{διάρκεια στον χρόνο άμα το κάνεις από την καρδιά σου.

Φέτος είναι η 7η χρονιά, θεωρείς πως είναι μια σειρά που μπορεί να προβάλλεται για πολλά χρόνια ακόμα;

Εγώ έτσι πιστεύω, αρκεί να υπάρχουν ιδέες από τους σεναριογράφους. Άμα υπάρχει έμπνευση, το κόνσεπτ είναι τόσο απλό και στηρίζεται στις ερμηνείες και μόνο, οπότε μπορεί να προβάλλεται για πολλά χρόνια…

Εσύ θα ήσουν θετικός να… μουρμουρίζεις ακόμα μία χρονιά ή θα ήθελες να δοκιμαστείς σε διαφορετικά πράγματα τηλεοπτικά;

Εγώ γενικότερα την τηλεόραση δεν την είχα και πολύ σε εκτίμηση, οπότε δεν είμαι τόσο φιλόδοξος όσον αφορά το κομμάτι αυτό. Δηλαδή, δεν έχω φιλοδοξία για το τι πράγματα θα μπορούσα να κάνω τηλεοπτικά. Αν πάει και επόμενη χρονιά η σειρά, θα συνεχίσω με μεγάλη μου χαρά.

Οι συνθήκες πια στην τηλεόραση, που δημιουργούνται σειρές και μπορεί να κοπούν, έχουν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος εμπιστοσύνης για ένα πρότζεκτ.

Βλέπω, φέτος, ότι γίνονται πολύ ωραίες σειρές και στον ΑLΡΗΑ και σε άλλα κανάλια, αλλά πάντα όλα αυτά είναι ένα ρίσκο, γιατί δεν ξέρεις αν θα πετύχει ή όχι, είπε στο MY TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ