Άγριες Μέλισσες: Έλλη Τρίγγου: «Μαθαίνω πολλά για μένα μέσα από την Ασημίνα» (Photos)


Άγριες Μέλισσες: Την επιτυχημένη συνταγή… μαγειρικής της σειράς «Άγριες μέλισσες» αναλύει η γλυκιά Ασημίνα της οικογένειας Σταμίρη, η Έλλη Τρίγγου.

Η νεαρή ηθοποιός απολαμβάνει την επιτυχία της σειράς και αναφέρει αν έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο της και αν φοβηθήκατε μήπως οι «Άγριες μέλισσες», που είναι ένα καθημερινό σίριαλ, δεν μπορέσουν τελικά να αντεπεξέλθουν στα υψηλά στάνταρ που είχαν θέσει.

Οι «Άγριες μέλισσες» δεν είναι μόνο η φετινή μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία, αλλά και των τελευταίων χρόνων. Γιατί πιστεύετε ότι έχει αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό;

«Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε τις «Αγριες μέλισσες» με μια επιτυχημένη συνταγή μαγειρικής. Οταν μαγειρεύεις με τα καλύτερα υλικά, που γνωρίζεις φυσικά πώς να τα αξιοποιήσεις και να αναδείξεις τις ιδιότητες τους με τον καλύτερο τρόπο, όταν προσθέτεις φαντασία και αγάπη σε αυτό που κάνεις, τότε η επιτυχία είναι αναπόφευκτη και η απόλαυση ατελείωτη».

Φοβηθήκατε κάποια στιγμή μήπως οι «Άγριες μέλισσες», που είναι ένα καθημερινό σίριαλ, δεν μπορέσουν τελικά να αντεπεξέλθουν στα υψηλά στάνταρ που είχαν θέσει;

«Δεν είναι ακριβώς φόβος, αλλά δημιουργική ανησυχία και αγωνία που αισθανόμαστε όλοι και θα μας ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της δουλειάς. Μια πολύ καλή αρχή είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό σημάδι, αλλά η ευθύνη μας πλέον είναι ακόμα μεγαλύτερη απέναντι σε όλον αυτόν τον κόσμο που αγάπησε το έργο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε!»

Πιστεύετε ότι η μεγάλη απήχηση που έχει η σειρά θα δώσει μια γερή ανάσα στην ελληνική μυθοπλασία, η οποία έχει , πληγεί τα τελευταία χρόνια από τα ριάλιτι;
«Το εύχομαι. Η απήχηση της σειράς απέδειξε πως ο κόσμος έχει ανάγκη από αξιόλογες τηλεοπτικές προτάσεις. Υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι που έχουν εξαιρετικά πράγματα να μοιραστούν και υπάρχει και κοινό που λαχταράει, όπως φάνηκε, την ομορφιά και την αλήθεια».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ρόλου της Ασημίνας που σας ιντριγκάρουν περισσότερο; Ως προσωπικότητα, έχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο;
«Καλοσύνη. Αυτή είναι η λέξη στην οποία επιμένει περισσότερο η σεναριογράφος μας Μελίνα Τσαμπάνη όταν συζητάμε για την Ασημίνα. Ένας βαθιά καλοσυνάτος άνθρωπος, με τεράστια υπομονή και αίσθηση ευθύνης. Εσωστρεφής και ντροπαλή, βιώνει τις καταστάσεις με εσωτερικότητα, χωρίς να προκαλεί. Ηταν από την αρχή και εξακολουθεί να είναι μεγάλη πρόκληση για μένα η συνάντηση με αυτή την ηρωίδα, γιατί ο δικός μου χαρακτήρας είναι συνήθως στα κόκκινα, με πολύ πιο μασίφ ποιότητες. Οσο περνάει ο καιρός, η Ασημίνα με ξεκουράζει, με μαλακώνει. Μαθαίνω πολλά για μένα μέσα από εκείνη. Θαυμάζω την υπομονή της», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ