Άγριες μέλισσες: Μάρτυρας-κλειδί στον φόνο του Γιάννου (Photos)


Άγριες μέλισσες: Όσο κι αν πολεμάει η Ελένη για να κρατήσει τη μοναδική κληρονομιά από τον πατέρα της, φαίνεται πως χάνει, καθώς φτάνει η στιγμή που πρέπει να δώσει τα χωράφια.

Παράλληλα, η Δράσω δέχεται μία πρόταση να γίνει τραγουδίστρια και να φύγει από το Διαφάνι, ενώ η Ασημίνα περνάει δύσκολες στιγμές στον γάμο της με τον Νικηφόρο. Από την άλλη, Κυπραίος βρίσκει τον τρόπο να εκβιάσει τον Δούκα με φυλάκιση.
Ο Κυπραίος δείχνει αποφασισμένος να βρει τι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Γιάννου.

Ο ίδιος καταφέρνει να μπει στο αστυνομικό τμήμα όπου ψάχνει και βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο τον βοηθάει να λύσει το κουβάρι αυτού του μυστηρίου και να καταλάβει πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης συναντάει τον Δούκα, καθώς θέλει να τον ανακρίνει για πρώτη φορά ως ύποπτο, ενώ εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αντικρούσει όσα του λέει ο ενωμοτάρχης και να αποδείξει πως είναι αθώος.

Την επόμενη μέρα, όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο καθώς φτάνει στο Διαφάνι ένα μπουλούκι το οποίο θα δώσει παράσταση το βράδυ στο καφενείο της Βιολέτας. Όλοι ετοιμάζονται με μεγάλη χαρά για να πάνε και η Ελένη ζητάει από τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση, κάτι που τον γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον της σχέσης τους. Το ίδιο βράδυ, όμως, οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου συγκρούονται και αυτή τη φορά το ζευγάρι έχει τον πρώτο του έντονο συζυγικό καβγά. Από την άλλη, η Δρόσω είναι πολύ χαρούμενη που παρακολουθεί την παράσταση στο καφενείο και δείχνει γοητευμένη από τον τραγουδιστή του μπουλουκιού, τον Παύλο. Μάλιστα, η κοπέλα κάνει ένα παράτολμο βήμα γι» αυτήν…

Η Δρόσω ξεμυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον Παύλο, τον τραγουδιστή. Και εκείνος, όμως, δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνη και βάζει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει και στα υπόλοιπα μέρη που θα επισκεφθεί.
Η Δρόσω, όμως, ξέρει πως η Ελένη δεν θα συναινέσει εύκολα με μία τέτοια απόφαση. Όπως και γίνεται. Η Ελένη δεν μπορεί να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της μικρής αδελφής της καθώς και την ανάγκη της να φύγει από το χωριό. Παράλληλα, ο Κλεομένης, προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή προκειμένου να τον φέρει με το μέρος του. Εν τω μεταξύ, η Ανέτ συνεχίζει να ερευνά την παλιά ιστορία που αφορά τον Δούκα και την περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους.

Τότε, μαθαίνει με έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από τον Δούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα Σεβαστού και της ζητάει να τα δει μήπως καταφέρει να μάθει κάτι. Πάνω στην έρευνα που κάνει, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με κάποια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειας της, τα οποία δεν μπορούσε καν να φανταστεί. Από την άλλη, ο Δούκας εκμεταλλεύεται την αγάπη της Ασημίνας για τον Νικηφόρο και την παρουσία της στο σπίτι τους και την πιέζει να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της. Μάλιστα, της μιλάει με τέτοιο τρόπο που για πρώτη φορά η Ασημίνα έρχεται αντιμέτωπη με αυτά που περιμένουν τις τρεις αδελφές αν δεν το κάνει.

Η Ασημίνα, όμως, νιώθει πίεση από όλους μέσα σε αυτό το σπίτι και καθώς ο Νικηφόρος, ο οποίος είναι ψυχραμένος μαζί της ακόμα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει, είναι έτοιμη να λυγίσει νιώθοντας μοναξιά. Από την άλλη, ο Λάμπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη μάχη για την καρδιά της Ελένης. Την επόμενη μέρα, ο Κυπραίος ανακαλύπτει έναν πιθανό μάρτυρα, έναν βοσκό, στον φόνο του Γιάννου και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον συναντήσει καινά μάθει τι ακριβώς έγινε το μοιραίο βράδυ που άλλαξε τις ζωές όλων, αλλά και αποδείξεις για την ενοχή του Δούκα για τη δολοφονία του ανιψιού του. Ο Κυπραίος πείθει τελικά τον βοσκό να τον εμπιστευτεί, και αυτός του ομολογεί ποιους και τι είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου και είναι πλέον σίγουρος για την εμπλοκή του Δούκα. Έτσι, σκέφτεται με ποιον τρόπο θα εκμεταλλευτεί αυτή την αποκάλυψη προς όφελος του αλλά και τι αντάλλαγμα θα ζητήσει από τον Σεβαστό για να μη βγει η αλήθεια στο φως.

Η Μυρσίνη καθημερινά συνεχίζει να κακομεταχειρίζεται την Ασημίνα, πίσω από την πλάτη του Νικηφόρου. Εκείνη, όμως, δεν βρίσκει τη δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια αλλά ούτε καινά αντιδράσει. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος προτείνει στη Δρόσω να αφήσει το χωριό και να πάει μαζί του στον θίασο, υποσχόμενος πως θα τη βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Εκείνη, όμως, βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα για το τι πρέπει να κάνει και δεν του δίνει ακόμη απάντηση.

Η κοπέλα παλεύει με τον εαυτό της για το αν πρέπει να το σκάσει με τον Παύλο, καθώς είναι μία απόφαση που θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή. Παράλληλα, ο Κλεομένης ανακοινώνει στην οικογένεια των Σεβαστών πως σκέφτεται, μετά τον γάμο, να μετακομίσει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο με την πρόφαση πως εκεί βρίσκεται η δουλειά του. Από την άλλη, η Ανέτ βρίσκει την ευκαιρία και ψάχνει την αποθήκη που διατηρεί ο Δούκας όπου κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη, ενώ την ίδια ώρα και ο Νέστορας βρίσκει κάτι στα πράγματα του Κυπραίου. Την ίδια ώρα, ο πόλεμος ανάμεσα στον Δούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει με νικητή τον Δούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και π Ελένη είναι αναγκασμένη να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος είτε σε κάποιον αγοραστή.

Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Μιλτιάδης αποφάσισε να πάει να πολεμήσει στο μέτωπο εξαιτίας μιας γυναίκας, η οποία μάλιστα στάθηκε η αφορμή για να συγκρουστεί ο αδελφός της με τον πατέρα τους. Η ίδια τότε αποφασίζει να μάθει για ποια πρόκειται αλλά και τι συνέβη ανάμεσα τους που πλήγωσε τόσο πολύ την οικογένεια της. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος ζητάει από τη Μυρσίνη να συναντηθούν ξανά. Αυτή τη φορά, όμως, βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα για τον εκβιασμό που θέλει να κάνει στον Δούκα με σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει.

Της ξεκαθαρίζει πως αν ο Δούκας δεν του δώσει αυτά που του ζητάει θα τον καταδώσει στην Αστυνομία για τον φόνο του Γιάννου. Παράλληλα, ο Λάμπρος κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το μέλλον του γόμου του ς γνωρίζοντας πως με αυτό θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα. Από την άλλη, η Ελένη και η Ασημίνα συζητούν για τον φόνο του Σέργιου που διέπραξαν αλλά δεν αντιλαμβάνονται πως το ένοχο μυστικό τους αυτή τη φορά το ακούει ένας πολύ επικίνδυνος άντρας. Την επόμενη μέρα, ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάμεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέμα των χωραφιών της Ελένης. Ο νεαρός προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Νικηφόρος νιώθει πολύ πιεσμένος ψυχολογικά και για πρώτη φορά χάνει την ψυχραιμία του.

Πηγή My tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ