«Ήταν δύο αλήτες που έκαναν τη γυναίκα μου κομμάτια για μία αλυσίδα» – Οργισμένος ο σύζυγος της 73χρονης από τους Αγ. Θεοδώρους


Ο σύζυγος της 73χρονης που πάτησαν και σκότωσαν οι ληστές στους Αγίους Θεοδώρους ξεσπά: «Ήταν αλήτες, έχω καταρρεύσει από αυτό που μας έκαναν» λέει στην κάμερα του Alpha και συνεχίζει: «Τη γυναίκα μου την κομματιάσανε.

Είναι μια ανάπαυση στην ψυχούλα της, η παράδοσή τους. Εγώ τους αναγνώρισα. Με πήγαν οι αστυνομικοί σε μία αίθουσα με τζαμαρίες και λέω: “αυτός ήταν”! Τον είχα δει όταν πετάχτηκα από το σπίτι μου”.

Μετανοιωμένοι εμφανίζονται τώρα οι δύο δράστες της αποτρόπαιης ανθρωποκτονίας, με θύμα την 73χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, την οποία πάτησαν με το αυτοκίνητο τους και την σκότωσαν, στις 7 Δεκεμβρίου, δευτερόλεπτα μετά την απόπειρα να της αρπάξουν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.

Οι δύο Ρομά, 28 και 26 ετών, όπως ομολόγησαν οι ίδιοι, είχαν βάλει στο μάτι την 73χρονη από την λαϊκή αγορά, όπου είχαν πάει από το πρωί και πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες και πρόσεξαν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, την οποία αποφάσισαν να αρπάξουν στην πρώτη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο φρικτό έγκλημα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο είναι σεσημασμένοι, ο 28χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά την διάρκεια συμπλοκής που είχε γίνει στο παρελθόν μεταξύ Ρομά και Αλβανών, καθώς και για ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

Οι δράστες, οι οποίοι παραδόθηκαν χθες το βράδυ στο Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων με δικηγόρο και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, όπως ανέφερε το μεσημέρι ο διευθυντής της Ασφάλειας υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, ομολόγησαν την πράξη τους με κάθε λεπτομέρεια και προβάλουν ως δικαιολογία ότι δεν κατάλαβαν πως πέρασαν με το αυτοκίνητο πάνω από την πεσμένη γυναίκα.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ