Superleague: Εκτός έδρας «μάχες» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ


Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (15.12.2019) το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Superleague. Εκτός έδρας «μάχες» έχει η 14η «στροφή» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Κάθε πόλη της… Superleague και με έναν αγώνα σε αυτή την αγωνιστική! Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη 14η «στροφή» του, που κρύβει 4 ακόμα «δυνατές» αναμετρήσεις.

Οι δύο συγκάτοικοι της κορυφής, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, δοκιμάζονται εκτός έδρας! Οι “ερυθρόλευκοι”, μετά την νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και την πρόκριση στους “32” του Europa League, ταξιδεύουν στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα της Superleague, ενώ οι “ασπρόμαυροι” πηγαίνουν στο Αγρίνιο για να κοντραριστούν με τον ουραγό και δίχως νίκη Παναιτωλικό.

Λάρισα και Ατρόμητος δίνουν τη δική τους μάχη με φόντο μια θέση στα πλέι οφ ενώ μερικά χιλιόμετρα παραπέρα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος και Πανιώνιος χρειάζονται τους βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Όσον αφορά τα ματς του Σαββάτου (14.12.2019), η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας την Ξάνθη, στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΟΦΗ επικράτησε του Άρη και πήρε διαφορά ασφαλείας από την έβδομη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Λαμίας και βρέθηκε, επιτέλους, στη ζώνη των πλέι οφ.Το πρόγραμμα και η βαθμολογία


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ