Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με ένοπλους κουκουλοφόρους να μπαίνουν σε σπίτι. Έφυγαν άρον άρον…


Τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι μπαίνουν σε σπίτι στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Η εικόνα που αντίκρισαν τους έκανε να βάλουν τα πόδια στην πλάτη…

Μπαράζ διαρρήξεων καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθηση καταγράφονται τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να προσπαθούν να μπουν σε σπίτι της νέας επέκτασης Θέρμης.

Όλα συμβαίνουν στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου (14-12-2019). Η αστυνομία κλήθηκε για το συμβάν, χωρίς να υπάρξει κάποια σύλληψη.

Να σημειωθεί πως την ίδια μέρα, η αστυνομία κλήθηκε για ακόμα 7 περιστατικά στην περιοχή της νέας επέκτασης Θέρμης, ενώ δεκάδες ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου έγιναν 12 διαρρήξεις και απόπειρες. Σε κάποια περίπτωση μάλιστα ο ένοικος που βρισκόταν μέσα, ήρθε αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή. Εντύπωση προκαλεί πως, στο παραπάνω περιστατικό, ο πολίτης κλήθηκε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση, αφού το διαθέσιμο περιπολικό βρισκόταν μακριά!

Τα κρούσματα διαρρήξεων στην περιοχή είναι τόσα πολλά που η αστυνομία απλά δεν προλαβαίνει, ενώ για όλο το Δήμο Θέρμης διατίθεται ένα περιπολικό! Να σημειωθεί ότι οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Θέρμης είναι 53.000 ενώ μέσα στην πόλη της Θέρμης, 16.000.

Δείτε το βίντεο από την τελευταία απόπειρα διάρρηξης με τους τρεις οπλισμένους κουκουλοφόρους, να προσπαθούν να τρυπώσουν στο σπίτι…

Πηγή: dailythess.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ