Ολυμπιακός: Βαριά κάκωση η πρώτη εκτίμηση για Γκιγιέρμε. Πρόβλημα και με Αβραάμ Παπαδόπουλο


Ο Ολυμπιακός είδε τη εμφατική του νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα να επισκιάζεται από τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε που αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στο 16ο λεπτό μετά από «εγκληματικό» τάκλιν του Πασαλίδη, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για βαρά κάκωση στην κνήμη του Βραζιλιάνου χαφ, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό μάτι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε πάρτι στην Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα (0-5) αλλά ο τραυματισμός του Γκιγιέρμε στο 16ο λεπτό μετά από “εγκληματικό” τάκλιν του Πασαλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινης κάρτα, έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Βραζιλιάνο χαφ του Ολυμπιακού, κάνουν λόγο για βαριά κάκωση στην κνήμη, αλλά ξεκάθαρη διάγνωση θα υπάρξει από την Δευτέρα (16/12) μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθεί. Ανάλογες θα είναι και οι εξελίξεις με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ