Η συγγνώμη του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε. «Έγινε άθελά μου.»


Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ζήτησε συγγνώμη στον Γκιγιέρμε για το πολύ σκληρό τάκλιν που προκάλεσε τον τραυματισμό του παίκτη του Ολυμπιακού στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Συγγνώμη από τον Γκιγιέρμε, μέσω ανάρτησης στα social media, ζήτησε ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης καθώς το δικό του τάκλιν -με δύο πόδια- ήταν που τραυμάτισε τον Βραζιλιάνο χαφ του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει σε φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για βαριά κάκωση στην κνήμη.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς, ο Πασαλίδης, ο οποίος είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα για τη συγκεκριμένη φάση, ζήτησε συγγνώμη από τον Γκιγιέρμε με ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας ότι ήταν μία άτυχη στιγμή που συνέβη άθελά του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον άσο των “ερυθρόλευκων”.

“Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και ατυχείς στιγμές. Άθελά μου χτύπησα τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, σε μια φάση που εκτίμησα λανθασμένα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον συνάδελφό μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Γκιλιέρμε και γρήγορη επάνοδο στη δράση”.

Δείτε την ανάρτηση του στόπερ του Αστέρα Τρίπολης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ